Vil du investere en dag som rådgiver?

67518

Jeg er medlem af et Advisory Board som assisterer”Food Innovation house” som geografisk befinder sig i Lysholtparken i Vejle. Til et møde for et par uger siden blev der brainstormet i, at opbygge en form for ekspert panel indenfor Online verdenen.

Fødevare branchen har i den grad for rådgivning indenfor Online og her taler vi lige fra opbygning af website B2B, B2C over imod Google Analytics, Adwords, SEO m.v.

En forespørgelse ud i den danske Internet verden er:

Findes der nogle håbefulde talenter som kunne være interesseret i, at investere 8 timer på, at møde op i Lysholt parken en dag hvor beslutnings tagere fra fødevare virksomheder i området kommer forbi og bliver guidet / får en Online snak.

Hvis du er selvstændig og ude efter kunder kunne dette måske munde ud i nogle rigtig gode kontakter til fremtidige opgaver.

Intereseret? Skriv blog en kommentar med dine kompetencer og en mail, tlf. nr. du kan kontaktes på.

67518

9 thoughts on “Vil du investere en dag som rådgiver?

 1. Er det inkl. go’ mad? Så ka’ jeg måske godt overtales 🙂

  Ikke fordi jeg er ude efter opgaver, tværtimod (har mega travlt for tiden). Men jeg er da altid frisk på at holde et provokerende oplæg eller tage en snak, der forhåbentligt kan sætte gang i nogle online tanker!

 2. Lyder som et godt koncept – jeg deltager gerne Morten.

 3. Hej Jakob kommer, kommer jeg også 😉

 4. Steffen Møller

  Jeg er klar.

 5. Fantastisk, jeg vil straks give besked videre så de kan komme igang med planlægningen af en dag med virksomheder indenfor fødevare branchen. Søren, det må da være et must med god mad 🙂

 6. Hvis det rammer et hul i min kalender kikker jeg gerne forbi. Det er en rigtig god idé. Men det skal være konkret, direkte omsætteligt og til inspiration.

  Og så er der liiiiige det med maden 😉

  Potter

 7. Hej Morten

  Det lyder rigtig spændende. Mine spidskompetencer ligger indenfor måling af online aktiviteter og optimering af hjemmesider på baggrund af solidt datagrundlag.

  Det skal selvfølgelig passe i kalenderen, men ellers er jeg frisk 🙂

 8. Kan godt hjælpe til med affiliate marketing, men skal have besked i god tid da jeg er bosat i London.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *