Ungarbejde.dk giver unge 52 mio. i lommepenge

ungarbejde stiftere
ungarbejde stiftere
Jobportalen for unge har formidlet over 1.000 jobs til unge i alderen 13-25 år, hvilket har givet de unge brugere lommepenge for over 52 millioner kroner. “Vi er utrolig stolte over at kunne præsentere sådanne store tal fra en virksomhed, som startede på et teenageværelse i Vejle.” Udtaler Andreas Fabricius, administrerende direktør på bare 21 år.
Ungarbejde.dk har formidlet over 1.000 fritidsjobs med minimum 10 timers arbejde om ugen. De unge jobsøgende i dag får omkring 100 kr. i timen, hvilket på årsbasis giver 52 mio. kroner i lønningsposen til de unge brugere.
I dag erfarer Ungarbejde.dk nemlig at de unge ikke længere zapper rundt efter mere trendy jobs. “Vi oplever de unge i dag, ikke udelukkende går efter det smarte bartender-job på den trendy cafe.
I dag ansøger de unge i stigende grad de tilgængelige job, hvilket smitter af på vores gennemsnitlige antal ansøgninger pr. annonce, som bare stiger og stiger.
Når de unge endelig får et job, zapper de ikke hurtigt videre til det næste.” Udtaler Andreas Fabricius.

Ungarbejde.dk buldrer stadig ud over stepperne og har i dag en database med over 13.000 unge jobsøgende. Ansøgninger flyver ofte af sted med bare 5 minutters mellem rum.

Dette har udmundet i en række henvendelser fra bekymrede forældre.
“Vi har efter sommerferieperioden haft flere og flere opkald fra bekymrede forældre, som ønsker deres børn i arbejde og derfor vil kontakte arbejdsgiverne via os.
Det er jo klart, når der bliver kortere mellem jobsamtalerne, når vi sender en ansøgning af sted hvert 5. Minut. Derfor anbefaler vi de unge at gøre sig virkelig umage og unikke med ansøgningen.
Ungarbejde.dk blev i foråret opkøbt af Jesper Buch, stifter af Just-Eat, Carsten Mikkelsen, Crazy Daisy, CULT mv. samt Morten Larsen, nuværende administrerende direktør i Just-Eat.

Ungarbejde.dk har til daglig til huse i Idea House i Vejle.

Kilde: http://www.idag.dk/artikel/VisArtikel.aspx?SiteID=ID&Lopenr=91014001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *