Telenor gav Just-Eat problemer idag

telenor logo

Når man som kunde på Just-Eat bestiller mad via www.just-eat.dk så sendes ordren direkte ud til den valgte restaurant via GPRS og modtages på vores Just-Connect boks.

Kommunikationen med boksen foregår via Just-Connect der indeholder et simkort fra et af de teleselskaber vi samarbejder med omkring GPRS trafik.

Idag kl. 15.00 skete der desværre det som er årsagen til, at vi samarbejde med flere forskellige selskaber – Telenor‘s GPRS brød ned i hele landet.

Når det sker skal samtlige ordren som bestilles til en restaurant som modtager ordrer via Telenor simkortet ringes ud – det har vi ikke mandskab til i ret mange minutter.

Derfor måtte vi i en time lukke flere hundrede restauranter. Det skal siges at GPRS i Danmark er blevet meget mere stabilt over de sidste 4 år, men udfald sker fortsat og det vil det nok altid gøre.

Vi kom live med alle restauranter igen inden spisetid så skaden var til at overse.
Der måtte dog alligevel ringes mange hundrede ordrer ud der kom ind fra Telenor gik ned til vi fik lukket restauranterne.

I dne forbindelse er det utrolig rart med en “nødplan” som træder i kraft så snart der er udfordringer, der bliver ringes rundt via en kæde, de nødvendige personer informeres og logger på systemerne hjemmefra og pludselig mandes der op med over 100% til over 10 medarbejdere midt på eftermiddagen. DET ER TEAMWORK.

telenor logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *