Takeaway portalen Hungry.dk’s status måned 2

Billede (1)

Kalenderen siger nu februar 2013 dvs Hungry nu er gået ind i selskabets 2 aktive måned siden opstart.
Det føltes som om at der er gået markant længere tid da Hungry allerede har oplevet en masse.

Som iværksætter er det virkelig en stor tilfredsstillelse at se tingene fungerer, specielt når man som vi går direkte efter et marked hvor der er stor konkurrence, men hvor der stadigvæk er massere af plads til endnu en seriøs spiller.

Forberedelse er alfa omega
Teamet omkring Hungry har brugt massere af tid på at planlægge strategien omkring denne periode vi er midt i lige nu.
Derfor flyver tiden også bare afsted da både salgs- og marketing strategien har været forberedt til mindste detalje.

Derudover har vi valgt at køre hele selskabets drift via Podio og det har endnu engang vist sig, at være et unikt tool som får din virksomhed til at have komplet overblik på niveau med et flere år gammelt selskab.

Første opgave er B2B indsalget
Det er klart at hvis man vil bygge en takeawayportal så skal udvalget være i orden, det har vi respekt for så vores sælgere farer rundt i landet og holder møder med de restauranter som de jvf strategien ønsker at samarbejde med. Restauranterne har efterspurgt en seriøs spiller mere på markedet så det må siges at være nogle positive møder salgsteamet møder i marken – branchen er klar til at samarbejde med Hungry.

Billede (1)

DeliveryHero leverer teknikken
Den store tyske takeaway portal Deliveryhero.com opererer i 13 lande og har rejst omkring 100M dollars i venture kapital.
Da jeg forberedte opstarten af Hungry valgte jeg at tage kontakt til DeliveryHero for, at høre om de ville være med i dette eventyr og med til at udfordre JustEat på deres hjemmemarked Danmark. DeliveryHero endte som partnere og blev i den forbindelse også vores shortcut til en komplet teknisk platform som der p.t. arbejdes på at forberede til det danske marked.

Deliveryhero har netop opkøbt Hungryhouse.co.uk som er JustEat’s største konkurrent i UK – man må sige der er fuld fart på vores partner så de kan nu kalde sig verdens største takeaway portal med flere end 33.000 aktive restauranter på portalerne.

Markedsføring er next step
Snart er alt det praktiske, det salgsmæssige og opstarts detaljerne på plads og så starter næste spændende periode – markedsføringen.
Der er oparbejdet et katalog af ideer til marketing fronten så det skal blive spændende at se resultatet heraf. Allerede nu har vi fået knap 1.000 likes på vores Facebook side som er der hvor vores primære sociale aktiviteter foregår.

Jeg ved rigtig mange dygtige digitale marketing folk sidder derude og har nogle ideer til os, hvis det er tilfældet så feel free og send os en besked via facebook siden eller mail til Rune@hungry.dk. Vi er klar på spændende affilliate aftaler, sjove skæve kampagner / partnerskaber og meget andet, bare sig til hvis du har ideen.

Vi har fået en del PR 
Siden opstarten 2. januar 2013 har vi fået en del omtale i pressen, jeg har indsat et par af de links herunder:

Den nye takeaway portal Hungry vil udfordre JustEat (Trendsonline)

Tidligere ansatte sætter kniven i JustEat (Comon)

Derfor er der plads til en JustEat konkurrent (Comon)

Hungry udfordrer JustEat (Food-Supply)

Tidligere JustEat direktør åbner konkurrent (Ekstra Bladet)

Dansk pizza gigant snylter på konkurrentens domæner (Version2)

JustEat snylter på konkurrentens domæner (Business.dk)

Spar 20% på din første ordre
Tilmeld dig inden launch og få 20% på din første ordre ved, at tilmelde din mail adresse på Hungry.dk.

En af de store spillere i branchen jagter os ude i marken, opkøber vores domæner og meget andet utroligt.
Det vil jeg på et senere tidspunkt skrive en blogpost omkring så følg med her på bloggen.

45544_487259744666164_2048488613_n

 

 

3 thoughts on “Takeaway portalen Hungry.dk’s status måned 2

 1. Somebody I dont know...

  Jeg så denne på version2 og morede mig over den men så var den væk…det undred mig så nu får du den—–

  Anonym Anonym 7. feb. 2013 – 11.25

  Smell the coffee..
  Ingen der har overvejet hvad der i virkeligheden er under opsejling her?

  Vi tager lige et kig på facts:

  Hungry.dk er blevet etableret udelukkende af eks Just-Eat nøglemedarbejdere – og har fået masser af opbakning af Just-Eat founder Jesper Buch. (http://www.comon.dk/art/223504/tidligere-ansatte-saetter-kniven-i-just-e…)

  Det går ikke så godt for Just-Eat i Danmark som det har gjort tidligere. I 2011 var underskuddet >3.3 millioner (http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=skattelister&x=25487389). Det kan muligvis have noget at gøre med McDonalds-agtige skattekonstruktioner, men det er uhensigtsmæssigt at spekulere i. Et underskud er et underskud. Kan det tænkes at Danmark som Just-Eat marked er blevet kraftigt nedprioriteret ifb. med de heftige kapitalindsprøjtninger i ’09, ’11 og ’12 (http://www.crunchbase.com/company/just-eat-com), som uvægerligt har medført store forventninger om ekspansion – forventninger som måske ikke er blevet indfriet. Venture kapitalen er i øvrigt for størstedelen blevet brugt på M&A aktiviteter, fremfor organisk vækst, som ellers har været Just-Eat’s success model frem til 2009.

  Just-Eat CEO Klaus Nyengaard har PLUDSELIG (http://klausnyengaard.com/im-stopping-as-just-eat-ceo/) forladt skuden, og det på et yderst vagt grundlag. Klaus Nyengaard har haft en markant anderledes ledelsesstil end det tidlige Just-Eat team, og det har givet gnidninger. Der kan ikke være glade miner i Just-Eat bestyrelsen lige nu.

  Eller kan der??

  Er det muligt, at der er en (indrømmet, mild) “takeover” i gang fra eks Just-Eat folk som gerne vil tilbage i førersædet? Vil vi se et snarligt opkøb af hungry.dk fra Just-Eat.com – MÅSKE på betingelse af at en Morten Larsen eller en Rune Risom kommer i CEO stolen? Er det foranlediget af Jesper Buch?

 2. Utrolig spændende med lidt konkurrence på det danske marked for takeaway. Nu håber jeg bare ikke det ender ud i en intern kamp som på ingen måde kommer os brugere tilgode. Hvis det her skal give noget til os brugere så kom op med noget fedt @Hungry. Hvis det sker så støtter jeg jer hele vejen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *