Status på TV3 kampagne for Just-Eat

Som tidligere omtalt afvikler Just-Eat sponsorat af Onside på TV3+.
Det er jo altid et spændende spørgsmål – kan tv reklame betale sig?

En forsigtig status fra vores side som er baseret på 4 weekender kommer her.
www.just-eat.dk har oplevet en vækst på 6,3% ift. februar måned.

Jeg er ganske tilfreds med resultatet, tv giver (iflg. foreløbige erfaringer) aldrig respons STRAKS, men er mere en langsigtet investering i trafik og konverteringer.

Andre som har spændende cases de vil dele ud af?

3 thoughts on “Status på TV3 kampagne for Just-Eat

 1. Utroligt! 6,3% er edderhugme vildt nok.

  Nu har I jo også et brand hvor I rammer målgruppen ufatteligt godt, så jeg var også forbavset hvis ikke der skete noget – men (som Ole Henriksen ville sige det) jeg må nok sige at 6,3% er forbløffende godt når man tænker på Jeres trafik normalt 🙂

  Tillykke mæ’et

 2. Nu er målgruppen vel unge, dovne mennesker, computer glade, og drengerøve så det er svært at sige hvilke nye tiltag i kan lave. Altså i er Nr.1 på google´s søgemaskine når man søger på “mad online” o.lign. I har TV spots, og radiospots(eller?), så det er sku svært at sige hvad det næste skal være. Men mit bud ville være, at i skulle gå ind i noget velgørenhedsværk eller sundhed. Det er business og samtidig hjælper man andre mennesker. Det trækker måske kunder til som måske alligevel ikke ville have købt hos jer..

 3. reklamer på fodbold stationer er min første indskydelse.

  som #1 siger, så er målgruppen drengerøve mm. og hvem bliver mon ikke sulten efter en lang dag på stationet? også derhjemme melder sulten sig pludselig ved synet af just-eat.dk evt. banner.

  ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *