Så starter det travle efterår

summer

Så er det søndag aften og jeg sidder og forbereder mig til at komme retur på kontoret i morgen. Jeg har haft 3 ugers dejlig ferie med min familie, det har været skønt.

I morgen går det løs igen og jeg glæder mig til, et efterår som byder på ret mange spændende aktiviteter, møder og forhandlinger.

Vi lancerer et nyt spændende produkt til medlems-restauranterne, et samarbejde imellem TELIA og Just-Eat giver restauratørerne Danmarks billigste priser på telefoni.

Vi skal have forberedt ny TV kampagne, vi forhandler med et par interessante partnere som ønsker tættere samarbejde med Just-Eat.

Derudover arbejder vi naturligvis også på at udvide udvalget af madtyper hen over efteråret, vi har fx. gang i nogle spændende snakke som kan åbne op for endnu mere lækker mad med raketfart.

Ferie i QSR branchen
Også de Danske QSR restauranter har benyttet den flotte sommer til, at lukke forretningen ned og nyde tiden med at få holdt lidt ferie. Ikke færre end 12% af samtlige restauranter holder p.t. ferielukket.

Men nu gælder det om, at komme tilbage på kontoret, få snakket med alle just-eat medarbejdere og blive opdateret på hvad der er sket de sidste 3 uger (udover den viden jeg allerede har fra mails).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *