Restauranter på randen af konkurs

Sund mad

Sund mad
Børsen har idag bragt en artikel om restaurantions branchen. Økonomien skranter og antallet af konkurser stiger og stiger. Mit forslag til denne kedelige udfordring er, få sat gang i udbringning og glem højtidligheden.

Restauranter som bringer ud har meget større chanche for vækst i Danmark, det er mit klare postulat.

Læs selv artiklen her:

Samtidig viser flere analyser, at branchen er en af de mest risikofyldte i forhold til konkurser og betalingsproblemer. Det kan få konsekvenser, når danskerne skærer ned på selvforkælelsen og holder pengene tæt til kroppen.

Det skriver dagbladet Børsen tirsdag.

I 2008 var der i hotel- og restaurationsbranchen 209 konkurser i alt mod 151 i 2007. Især tog konkurserne fart fra september, da der i gennemsnit var 22,5 konkurser hver måned. Det er en tendens, der er fortsat ind i 2009, da januar, februar og marts bød på henholdsvis 28, 33 og 25 konkurser i branchen.

En analyse foretaget for perioden 1. oktober til 28. februar af Dun & Bradstreet, leverandør erhvervsdata og -information, viser, at konkurser i hotel- og restaurationsbranchen ligger langt over gennemsnittet i dansk erhvervsliv.

Gennemsnittet for det samlede erhvervsliv i Danmark var 0,60 pct. konkurser, mens tallet i restaurationsbranchen var 0,97.

Kilde: www.borsen.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *