Pointshoppen, har du en mening om den?

Deltag i debatten ved at klikke her

10 thoughts on “Pointshoppen, har du en mening om den?

 1. Ville det ikke være en ide igen med sæsonkort, i have på et tidspunkt til friheden…det synes jeg var en god ide og hvad med djurs sommerland?

  god dag

 2. Jacob Thomsen

  Hej,

  Synes generelt i har alt for lidt på lager, og for kedelig ting i pointshoppen – og ikke mindst er det dyrt, hvis man sammenligner med rabat/kort ved pizzariet selv.

  Jeg vil forslå et langt bredere udvalg og en billigere løsning.

 3. søren nielsen

  hej
  nu har jeg over 100.000 point og en glad bruger af just-eat men surt at se at så mange produkter er “udsolgt”. så tag dem hellere af listen så man ikke kan se dem – som det er nu skuffer det for meget.
  ide: hvad med gavekort til restauranterne?? så får vi brugt vores point og restauranterne får noget igen.

 4. hvad med man ku få et gave kort til just-eat på ligesom 200 Kr hver gang du optjener 50000k points?

 5. Kære Justeat.dk

  Jeg gemmer mine point til jeg kan komme sydpå med fly.

  Jeg venter

  Jeg venter

  Jeg venter

  2 voksne og 2 børn

  Island ville også være rart

  Nægter at bestille længere før min drøm bliver opfyldt. Og som morten siger kunne man måske få gratis mad for sine point .

  Jeg har over 200.000 point

 6. Jeg startede i tidernes morgen hos justeat og har promoveret som en gal. Man kunne jo bestille pizzaer og samtidigt tjene sig en weekendtur på kro, eller andet.
  Men målet blev dyrere og dyrere, da dagen kom og jeg havde points nok, var der udsolgt.

  Faktisk har jeg siden haft det som om, der altid er udsolgt. Derudover, er produkterne jo egentlig jæbnt trivielle og består hovedsageligt af prøvekøb/produkter som man uden justeats affliates kunne hjemtage på egen hånd.

  NUVEL, justeat fungere for det meste ubeklageligt, men tror i kan redde lang flere kunder hvis shoppen blev udvidet!

 7. Hejsa,

  Jeg har lidt feedback til pointshoppen, og jeg takker på forhand for jeres tid.

  Jeres produkter er o.k hvis man tænker på at det er noget man har “tjent” gratis. Jeg tror ikke det er meningen at man skulle kunne købe noget fra shoppen engang om måneden. Grunden til jeres udsolgt-madness i øjeblikket må vel være jeres innovative valg af produkter der får folk endelig til at bruge deres point efter mange års tid.

  Har selv 800.000 point, men mit problem er i øjeblikket at jeg her mandag før påske, vågnede kl. 8 om morgen for at bestille et poker sæt. Dog var der ikke kommet varer endnu. Jeg forsætter med at sove og vågner så kl. 10 for at tjekke pointshoppen igen. Der er ingen nye produkter tilføjet og jeg vælger derfor kl. 12 at skrive til live hjælp chatten, hvor fortæller hun mig at der var blevet tilføjet produkter imorges ca. kl 9.

  Det er meget trist at jeg skal sætte vækkeuret i min ferie, og så være så uheldig at går glip af produkterne. De må jo have været udsolgt inden for en time, efter hvad jeres hjælp-supporter fortalte mig.

  Med ideér til pointshoppen beder i os huske at der skal være en mænge produkter på shoppen til at undgå at det er udsolgt på 24 timer. Hvorfor lader i os ikke bare efterspørge løs, og så må i jo bare få flere af de produkter ind og så sende til os forbrugere der har bestil dem. Points er points, det ikke lodtrækning og om vi bestiller dem nu, eller vi bestiller dem næste mandag, kan vel være ligegyldigt, da efterspørgslen er det samme bare delt over perioder. Hvis i bestiller 500 idag, 500 næste mandag og bliver ved, er det vel nemmere at bare bestille de 10.000 antal og så sende dem ud.

  Det var mine 50 cents, jeg synes Just-Eat er helt fantastisk, ud over at jeg måske har det for nemt ved at bestille fastfood der måske ikke lige er det sundeste (giv flere sunde resturanter!!!)

  Kan i have et godt 2009.

 8. Wow, den nye ide om konkurrence falder mig dybt skuffende.

  At jeg skal konkurrere mod sikkert 10 tusinde andre giver mig ikke stort begær om at deltage.. Så hellere vente til et nyt brætspil 🙂

  • Morten Larsen

   Hej Marko,

   Nu skal det ikke forståes så Pointshoppen kun består af konkurrencer, der kommer mange andre ting i shoppen.

   Men en ting af gangen 🙂

 9. Ja det ved jeg godt Morten, derfor jeg også kom med god feedback til de tidligere produkter lidt længere oppe. Men sådan en konkurrence her vil tiltrække en masse med et stort antal point, som nok ender med flere tusinde. Et produkt trukket lod om flere tusinde, giver ikke gode odds. Produkterne behøver heller ikke være fysiske.. Jeg var rigtig glad for at have ordbogen.com i en måned ved brug af points. Det er rart med sådan nogle ting især til os studerende, så chancen for at en person som mig går med i en konkurrence der kræver 100.000 point er ikke stor 🙂

  Men hey, jeg tænker mere og mere om den bærbar, da jeg står og overvejer at købe en selv. Men så ser jeg point antallet det skal tage for at jeg kan være med, og at det kun er om en bærbar. Jeg har trods alt aldrig vundet noget gennem konkurrencer 😛

  Men helt sikkert så er jeg glad for justeat generelt 🙂

  Der er en del konkurrencer nu der inde, og det er da også et godt initiativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *