Osuma vil sælge for 300 mio. kr. i 2015

Osuma

SuperBrugser og Kvickly-varehuse, der går i samarbejde med netsupermarkedet Osuma.dk, skal kunne øge deres omsætning med 25 procent.

Osumas adm. direktør Jesper Elkjær har sammen med bestyrelsen en drøm om, at omsætningen kommer op på 300 mio. kroner ved udgangen af 2015.

Men det tal, der er vigtigst for Jesper Elkjær, er butikkernes omsætning. Den er nemlig grundlaget for, at butikkerne har lyst til at være med.

Osuma samarbejder i øjeblikket med 11 af Coop Danmarks såkaldte A-butikker, hvilket vil sige de selvstændige butikker, der har en franchiseaftale med Coop.

– I nogle butikker frygter ledelsen, at de varer, som bliver solgt via Osuma, går fra butikkens eksisterende omsætning. Men et samarbejde med os skulle meget gerne give dem en vækst på 25 procent. Det er jo ikke de lokale kunder, vi leverer til, men borgere, der bor længere væk, siger Jesper Elkjær.

Osuma udvider langsomt kredsen af samarbejdspartnere og dækker foreløbig det centrale Østjylland, dele af Nord- og Vestjylland, trekantsområdet, dele af Fyn samt Midtsjælland.

Kilde: Dansk Handelsblad 2. marts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *