Nyt kapitel i mit liv starter i Miinto her i august

miinto kontor

Jeg har siden den 5. juni 2011 holdt en dejlig og tiltrængt ferie. Båden har sejlet og jeg har med min familie nydt det (til tider) dejlige danske sommervejr. Alle ved at ferie er fantastisk, specielt ovenpå 6 år med FULD knald på.

MEN MEN MEN – nu er det nok og jeg er fyldt med energi til, at involvere mig 110% i Miinto.com.
Modebutikker over hele verden kan indenfor få år tilkoble sig Miinto og dermed opnå de samme muligheder som butikker og brands i Danmark, Norge og Sverige.

Jeg har naturligvis en masse ideer og planer som jeg nu i samarbejde med teamet omkring Miinto skal føre ud i livet.
I denne weekend er vores danske HQ i København vokset idet, at vi er flyttet i nye flotte lokaler.

Etableret i april 2009

Med kun 2 år på bagen er det en imponerende vækst Miinto har formået at føre ud i livet. Opstart af Danmark, Norge og Sverige på kun 2 år er ret flot. Min erfaring fra mine 6 år i Just-Eat er jeg sikker på kan bibringe en masse quickwins til Miinto.com og som kan medvirke at ekspansionen bliver mere smidig og tempoet  fortsat øges.

Min introduktion til Miinto

Der er naturligvis mange ligheder imellem forretningsmodellen i Just-Eat og Miinto, men trods det ønsker jeg naturligvis alligevel en grundig introduktion til forretningen. I august måned skal jeg personligt med i marken og følge en sælgerne, jeg skal arbejde med support, Marketing, foto studiet og naturligvis besøge samtlige de lande jeg bliver ansvarlig for.

Glæder mig til at berette noget mere om livet i modebranchen, min blog har været lidt død hen over sommeren, men den kommer uden tvivl til live igen fra og med august.

Kender du Miinto?

View Results

Loading ... Loading ...

11 thoughts on “Nyt kapitel i mit liv starter i Miinto her i august

 1. Hej Morten

  Held og lykke med projektet. Miinto.com er jo en fantastisk side, og den har helt sikkert potentiale med det koncept I kører med. Good luck!

  Mvh.
  Anders Helbo

 2. Wish you all “luck”. I know you will bring a lot of value and fun. Hope to be updated in person at some point. Niklas

 3. Hej Morten

  held og lykke med dit nye job og tak for et fantastisk samarbejde i Just Eat.

  De bedste hilsner fra Kurt Thode

 4. Tillykke med dit nye job, det bliver spændende at følge 🙂

 5. Hej Martin

  Læste jo lige i avisen at du var blevet kåret til Årets Unge Erhvervsleder i Aarhus. Tillykke med det 😀 Det er jo helt super…

 6. For helvede da… Martin = Morten… haha, ved ikke lige hvad der skete for mine fingre på tastaturet… Men tillykke Morten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *