Ny direktør i Just-Eat.dk

JE_HORIZONTAL_1797C

Administrerende direktør Morten Larsen forlader Just-Eat.dk. Ny administrerende direktør bliver Mads Eriksen, der kommer fra en stilling som Vice President Sales & Marketing i Zylinc.

Efter seks år hos Just-Eat.dk, verdens største udbyder af madbestilling på nettet, forlader administrerende direktør Morten Larsen sin stilling for at tiltræde som CEO for portalen Miinto.com.

Ny mand i førersædet hos Just-Eat.dk bliver Mads Eriksen, der hidtil har bestridt posten som Vice President Sales & Marketing hos it-kommunikationshuset Zylinc, og desuden har haft ledende stillinger hos Nokia, 3 og Play i Polen.

Just-Eat.dk er i Morten Larsens tid som administrerende direktør vokset fra en iværksætter-forretning til et selskab med et årligt overskud på over 30 millioner kroner.

– Morten blev i sin tid ansat til at bygge Just-Eat.dk op fra iværksættervirksomhed til struktureret markedsleder på det danske marked. Morten har leveret varen og bygget vores danske forretning op meget succesfuldt. Nu hvor målet er nået, er det naturligt, at Morten søger nye udfordringer, siger Klaus Nyengaard, CEO for Just-Eat Group.

Just-Eat er en af de hurtigst voksende e-handelsvirksomheder i Europa. Inden for det sidste år er antallet af restauranter, der tager imod bestillinger onlline via Just-Eat, steget med 80% og ordremassen er mere end fordoblet.

– I Mads Eriksen har vi fået en mand, der har adskillige års erfaring med at manifestere og udbygge markedspositioner for anerkendte brands og services, og som vil kunne gå forrest i opgaven med at sikre fortsat vækst og ekspansion både i Danmark og internationalt. Vi tror, Mads er manden til at tage Just-Eat.dk til det næste niveau qua hans mangeårige erfaring inden for markedsføring og forretningsudvikling, siger Klaus Nyengaard.

Direktørskiftet finder sted 16. maj 2011.

For yderligere information:
Morten Larsen, tlf. 28878500
Mads Eriksen, tlf. 31200002

7 thoughts on “Ny direktør i Just-Eat.dk

 1. Hej Morten!
  Tillykke med dit nye arbejde, glæder mig til at følge dig, og se havd som sker.

 2. Henrik Østergaard

  Hey Morten, held og lykke med dine nye udfordringer ved Miinto – Fantastisk indsats ved Just-Eat

 3. Ole Holdgaard

  Så får Miinto helt sikkert smarte hvide herresko i programmet 🙂 Stort tilykke herfra.

 4. Hej Morten,

  GOD VIND fremover og tak for et super samarbejde.

  Keep in touch,

  Steen og Deducta teamet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *