Ny aftale skal skaffe flere unge i job

logo_ungarbejde_web_2.1.1

Beskæftigelsesministeriet offentliggjorde idag, at der er enighed om initiativer for kr. 500 millioner til aktivering af den unge generation. Det skal blive spændende at følge hvilke initiativer der kommer på plakaten hen over den kommende periode. Man frygter jo at tabe den unge generation på gulvet så Ungarbejde portalen er et glimrende eksempel på en virksomhed der hjælper unge i jobs.

Jobportalen Ungarbejde.dk har rundet 300 ledige stillinger. Man finder alt fra avisruter, deltids sælgere til ekspedienter og andre spændende jobs for unge.

Det er gået stærkt med Ungarbejde

Der er blevet arbejdet aktivt med Ungarbejde som er blevet re-lanceret her i 2009 og som er vækstet fra 18 til 300 aktive jobs på 6 måneder. Ungarbejde har udviklet sig fra et weekend projekt til en seriøs virksomhed med 2 fuldtids ansatte som konstant fokuserer på salg og markedsføring. Herudover er der tilknyttet udviklere, designere, kundeservice samt deltids sælgere.

Spændende virksomheder som Fætter BR, Den Blå Avis, Lidl, 7-Eleven og mange flere har valgt Ungarbejde som deres faste rekrutteringsportal.

Så er du imellem 13-25 år så besøg Ungarbejde og find dit nye fritidsjob allerede idag.

logo_ungarbejde_web_2.1.1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *