Miinto topchef blev Årets unge erhvervsleder i Århus

åretsunge

For et par måneder siden blev jeg indstillet som Årets unge erhvervsleder i Århus og det førte til en samtale med et professionelt dommerpanel for 4 uger siden.

Til samtalen blev jeg bedt om, at fortælle panelet hvorfor jeg så mig selv som en dygtig leder og om jeg formåede at være en hel leder dvs. både professionelt og privat. De lagde vægt på 7 kriterier:

Kriterier

Succesfuld
Kandidaten gør en forskel og lykkes med sine erhvervsmæssige mål, på såvel det personlige plan som med hensyn til opfyldelse af virksomhedens strategier.
Personligt engagement
Kandidaten er engageret i sit arbejde og har drivkraften til at få jobbet til at føles vedkommende og udfordrende.

Ansvarlig

Kandidaten tager initiativer, er ærlig, giver sin mening til kende, søger indflydelse og gennemfører vedtagne beslutninger.
Samarbejdende
Kandidaten evner via samarbejde med såvel virksomhedens interne som eksterne relationer at skabe resultater i fællesskab.
Medarbejderengageret
Kandidaten medvirker til, at personalet føler, at de er med på et vindende hold. Forstår som teamleder at give personalet faglige udfordringer og skaber et grundlag for, at de løbende udvikler sig.
Udviklende
Kandidaten udvikler sine personlige egenskaber samt faglige kompetencer til gavn for en fortsat udvikling af virksomheden.
Helt menneske
Kandidaten har personlige værdier og interesser, der også giver plads til både familie, fritidsinteresser og samfundsengagement.

Kåringen

I går aftes blev selve kåringen afgjort, jeg var i feltet sammen med to andre Århusianske kandidater der begge havde opnået flotte resultater i deres virksomheder.

Heldigvis blev jeg vinderen og det betyder, at jeg nu kan bryste mig af, at have vundet titlen som “Årets unge erhvervsleder” i Århus – samtidig går jeg videre til den nationale kåring for Danmarks unge erhvervsleder sker.

Jeg er super stolt over at få denne titel, siden 1996 har jeg arbejdet med Internettet først i form af Den Blå Avis hvor jeg var en del af et lederteam som opbyggede dba.dk og Bilbasen.dk.

Fra 2005-2011 har jeg stået i spidsen for Just-eat.dk som er blevet drevet til en stor succes – nok Danmarks største Internet succes.

Modebranchen kalder

Pr. 1. august 2011 tiltrådte jeg som CEO for Skandinaviens største modebutik Online – www.Miinto.com.
Min opgave er at lancere og drive Miinto til en stor International succes over hele verden i samarbejde med 70 kolleger som uden tvivl bliver fordoblet indenfor det kommende års tid.

På Miinto kan du sidde og ro og mag derhjemme, finde din favotit butik, handle og få leveret hvor det passer dig.

Miinto er allerede nu aktive med kontorer i København, Stockholm, Oslo og Miami.

Kl. 10.00 her til formiddag har jeg lovet at stille op til et interview for den østjyske radio go! fm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *