Miinto søger sælger til København

logo

www.miinto.dk er startet i 2009 og har udviklet et simpelt system, så modebranchens Detailbutikker kan modtage ordre fra Internettet uden spildtid på administration, produktfotografering eller andet af nødvendighed ved driften af en online butik. www.miinto.dk har en professionel og meget kompetent stab af medarbejdere, samt en stærk ejerkreds (mændene bag Justeat.com) og professionel bestyrelse. Sammen med direktionen sikrer de, at www.miinto.dk har hvad der skal til for at gennemføre de tiltag der kræves, for at gennemtrænge markedet med et nytænkende online koncept.

miinto.dk henvender sig til den enkelte fashion retailstore der har ønske om en online webshop, men ikke har knowhow, ressourcer og/eller den store passion for e-commerce.

www.miinto.dk er en organisation i udvikling og ønsker høje faglige og personlige kompetencer hos medarbejderne. I denne udvikling styrker vi løbende organisationen internt på alle felter.

Stillingen
I Salgsafdelingen søger vi en selvmotiveret og topengageret sælger der har erfaring med kanvas salg, og dermed selvstændigt kan opdyrke nye kunder.

Som sælger er dine ansvarsområder følgende:

 • Salg til nye detailbutikker via proaktiv salgsindsats på gadeplan
 • Tilbudsgivning – herunder håndtering større aftaler med nogle af modeindustriens største tøjmærker.

Udover de nævnte områder er du medansvarlig for forretnings- og salgsudvikling blandt andet via forslag til øget effektivisering af salget og processer der kan medvirke til at øge salget.

Succeskriterier og -faktorer
Følgende faktorer vil afgøre om du vil blive kan opfattet som succesfuld:

 • Evne til at selvstændigt at skaffe nye kunder
 • Evne til at etablere nye netværk
 • Dit niveau på proaktivitet
 • Evne til samarbejde på tværs i miinto.dk

Baggrund
Den ideelle kandidat kommer fra en tilsvarende stilling med stort fokus på kanvas salg til fashion retailers – fx. Kørende sælger for et tøjmærke. Du må således meget gerne have erfaring fra salg i modeindustrien. Dette er dog ikke et krav.

Du står dig stærkt i forhold til andre kandidater til stillingen hvis du har erfaring med kanvas salg via et tøjmærke.

Dine skriftlige evner er over middel og du har erfaring med tilbudsgivning. Kort sagt skal du kunne skrive et fejlfrit og sælgende tilbud, der samtidig kan danne baggrund for den efterfølgende proces. Du har godt styr på dine aftaler og kunder og er ikke bange for administrative systemer, der hjælper med at styre salget.

Personlige kompetencer
Du opfatter salg som afgørende for daglig succes – også din egen. Du har et meget stærkt drive. Du er fagligt meget kompetent og selvstændig. Du har samtidig et vindende væsen og en god portion humor.

 

Udover det er følgende kompetencer – i prioriteret rækkefølge – ønskelige på højt niveau:

 • Resultatorientering
 • Konkurrenceorientering
 • Præstationsorientering
 • Selvstændighed
 • Psykisk Styrke
 • Kommunikationsevne

Vi tilbyder
Et udfordrende job i en ung og spændende organisation, hvor du har stor mulighed for at påvirke udviklingen. Du får en høj target-løn, der består af en fast del samt stor resultataflønning. Lønniveauet afgøres af dine kompetencer samt dine salgsresultater og er dermed dybt afhængige af din egen indsats.

Læs mere om www.miinto.dk – hvor du i øvrigt kan se mere om vores ejerkreds og det solide fundament vi står på.

Vi vil gerne i dialog med dig?…hvis du kunne have lyst til at blive en del af miinto.dk’s spændende organisation og ambitiøse planer. Send din ansøgning og CV til Salgschef Brian Poulsen. Anvend denne emailadr.: bpo@miinto.dk.

Du er også velkommen til at få mere at vide om stillingen ved at kontakte Salgschef Brian Poulsen, Tlf.: +45 22 50 30 20.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *