Miinto ekspansionen til Florida

Normalt befinder jeg mig væk fra hjemmet mandag-torsdag for, at arbejde med Miinto primært fra København hvor HQ ligger placeret på Amager.

Idag mandag 24 oktober var lidt anderledes, jeg stod tidligt op, fulgte mine tvillinge drenge Magnus og Victor i skole og så ellers direkte i Billund lufthavn for, at påbegynde ugens rejse.

Istedet for København går turen idag til Miami hvor sidste nye selskab i Miinto Group er stiftet.
3. Sep rejste jeg til Miami sidst, ansatte 10 dygtige medarbejdere og nu er jeg på vej til spændende 10 dage med opfølgning, coaching og strategi snak.

Heldigvis er Skype opfundet så jeg kan følge op og afholde telefon møder med mine medarbejdere i både Norge, Sverige, Danmark og USA.

Vi ekspandere yderligere
Udover opfølgning på nuværende markeder arbejder jeg konstant med opstart af nye markeder så stat tuned de kommende 6 måneder hvor Miinto vil sprede sig endnu mere rundt om i verden.

Klokken er nu 20.00 dansk tid, 14.00 lokal tid i Miami og jeg lander ca. Kl. 18.30.
En lang tur, men det giver bedre at være fysisk end udelukkende Skype meetings.

Nærmer os lanceringen
Den 15. November går vi Online på det Amerikanske marked, dét hårde arbejde nu består i at besøge butikker og brands samt underskrive kontrakter med dem.

Derudover er vores tekniske team på overarbejde for, at sikre websitet www.meinto.com bliver klar til lanceringsdagen, nyt betalingssystem samt integration til logistik partner etc.

Photo studiet i Miami skyder over 150 billeder om dagen for, at sikre et tilfredsstillende udvalg fra dag 1, og Operqtions afdelingen taster og koordinerer på livet løs.

Hele teamet arbejder sammen om dette fælles mål -launch 🙂
Nyt fra Miami følger snarest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *