Just-Eat: Vi afholder bureaukonkurrence

I februar/Marts 2010 skal Just-Eat igen på TV med markedsføring af www.just-eat.dk.

Jeg har indbudt x bureauer til en bureau konkurrence og nu ser vi enormt meget frem til hvilke kreative ideer de kommer frem med til midten af december måned.

Just-Eat er et ret kendt brand i Danmark (kendskabsgrad: 72%), men vi skal ligeledes være kendt for den bredde vi efterhånden leverer, vi er andet end Pizza. Som du kan se med vores UK reklamefilm så slås der meget på, at det er smart at bestille Online, hvilket naturligvis også bliver et element i DK.

Det er første gang jeg personligt er involveret i en bureau konkurrence så jeg ser meget frem til processen og det output som kommer ud af det. Vi tror og håber på topprofessionelle oplæg som vil bringe Just-Eat i next level.

Budgettet 4-doblet
At producere professionelle tv reklamer koster penge, men at gå på TV med et massivt tryk koster endnu flere penge så derfor har vi skruet massivt og for næste års marketing budget – specielt på TV.

Vi har afholdt møder med TV2, TV3 og derudover har vi også dialog med et mediebureau som pitcher som vores nye mediebureau i Just-Eat Danmark.

Ser du Just-Eat som et trendy brand?

View Results

Loading ... Loading ...

4 thoughts on “Just-Eat: Vi afholder bureaukonkurrence

  1. Det lyder spændende. Nogen planer for, hvilke kanaler, I vil bruge? Du må naturligvis endelig holde os opdaterede 🙂

    • Vi har tidligere markedsført os på TV3 med succes. Denne gang er vi ude og tale med flere kanaler, men det endelig valg har vi ikke foretaget endnu. Vi har også involveret os med dygtige branche folk som ved mere om TV end vi selv gør for, at sikre det rette kanal mix.

      Når planerne ligger klar vil jeg med glæde fortælle mere om det og ligeledes hvilke resultater som kommer ud af en agressiv tv markedsføring.

  2. Har I nogensinde haft jeres kampagner i affiliate marketing – eller er dækningsgraden ikke rigtig stor nok til det?

    Ps. Når nu du har sådan en fin blog der understøtter det, så skal du da lige have dig en avatar ved siden af dine kommentarer.. Se mere hos thorborg her: http://thorborg.tv/har-du-faaet-din-gravatar.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *