Just-Eat vandt E-Handelsprisen 2009

logo_e-handelsprisen_091

logo_e-handelsprisen_091

Jeg deltog i går i prisfesten i børssalen i København. Det var en fornøjelse og specielt fordi Just-Eat igen i år vandt E-Handelsprisen.

Kategorien “Bedste E-Handelsvirksomhed B2C”.

Juryen gav følgende begrundelse:
Just-Eat er et innovativt koncept med et stort potentiale for fremtidig udvikling. Der bliver konstant tænkt i muligheder for videreudvikling hvilket gør sitet unikt for dets branche og resulterer i en bred landsdækning med mange nye og opdaterede restaurationsmuligheder.

Just-Eat inddrager brugerne ved, at tilbyde ratings af diverse restauranter alt efter hvor tilfreds brugerne har været med maden, de har fået leveret.

Bruger servicen er i top i form af gode chat- og søgefunktioner og telefonisk support med sene åbningstider. Just-Eat er en virksomhed som ikke bare gør sig gældende i Danmark, men også internationalt.

Vi er enormt stolte over igen at vinde en E-Handelspris og det giver os blod på tanden til, at knokle videre på at gøre det igen næste år. Prisfesten var fin, lækker mad, fine talere så alt i alt et godt program.

Jeg har her til morgen lykønsket medarbejderne i Just-Eat som om nogen er skyld i denne succes. Nu starter dagligdagen igen og vi skal ud i marken og arbejde med restauranterne, markedsføre Just-Eat og skabe nye succeser.

God weekend til alle og tak fordi du læser min blog.

One thought on “Just-Eat vandt E-Handelsprisen 2009

  1. Claus Theilade

    HeY Morten, stort tillykke med den flotte pris – rigtig godt gået 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *