Just-Eat træner medarbejderne

coachers

At drive en virksomhed uden at coache og videreudvikle medarbejderne kan sidestilles med, at du udelukkende spiller kamp, men aldrig træner.

Jeg er stor fan af træning og det er uden tvivl vigtigt for alle uanset hvilket niveau du arbejder på og uanset hvor godt du performer her og nu.

Idag har jeg netop lukket en aftale med Coachers omkring Coaching og træning af Just-Eat medarbejdere i 2010. Det er 3 “sæson” samarbejdet med Coachers er aktivt og jeg glæder mig hvert år til at begynde en ny seance.

I 2010 har vi besluttet at træne følgende:

– Salgsafdelingen (Coaching on the job – direkte i bilerne til kundemøder)

– Telefon sælgere (Vi træner direkte ved samlyt og salgs workshops)

– Ledelses træning (leder workshops samt one2one coaching af hver leder)

Derudover bliver der gennemført forskellige forløb i vores kundeservice afdeling og sidst men ikke mindst afholdes løbende interne kurser ift. planlægning og kalender træning.

Det er super godt at købe sig til ny inspiration udefra, men husk også på hvilken viden du har internt i virksomheden der kan bruges til videreudvikling af medarbejderne.

Hos Coachers arbejder vi i ledergruppen med Preben Bragaard som er stifter og adm. direktør for Coachers.

Jeg er meget interesseret i at høre om dine erfaringer med træning af dine medarbejdere – nogle gode ideer eller erfaringer du vil dele ud af??

coachers

One thought on “Just-Eat træner medarbejderne

  1. […] bliver topmotiveret og ikke har lyst til, at forlade dig/virksomheden da det er sjovt, lærerigt, du udvikler medarbejderne og skaber super flotte […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *