Just-Eat styrker organisationen igen

we-re-hiring

Jeg syntes om nogen at Just-Eat Danmark er en virksomhed som er veldrevet 🙂
Just-Eat.dk er et redskab som vores kunder (både B2B og B2c) har stor glæde af, det virker.

Men efterhånden som flere og flere restauranter vælger at signe op og sælge mad via Just-Eat.dk så vokser arbejdspresset også, specielt med vores interne krav til service og responstid.

Vi samarbejder med knap 1.400 restauranter og en del af vores strategi er, at skaffe fordele for restauranter udover de mange ordrer som kommer via sitet til restauranten.

Vi sælger fx. menukort i fysisk form, vi laver den grafiske opsætning, vi trykker og alt dette til Danmarks laveste priser.

Vi sælger pizzaæsker, prisen er normalt langt under markedsprisen da vi sælger reklamer og bruger indtægten til, at nedbringe prisen på produktet overfor restauranten.

Just-Eat sælger sågar også merchandise, vi sælger eller leaser biler ud, vi sælger Nachos til videresalg i restauranterne og meget meget andet.

Nu hvor produkt porteføljen efterhånden er blevet stor – og flere spændende produkter er på vej ind – har vi besluttet, at styrke organisationen med endnu en dygtig medarbejder.

1. august 2010 starter Jesper Andie Elkjær som Salgschef for vores In House Salg og han bliver dermed fremover ansvarlig for, at vores produkter fortsat sælges i store mængder til restauranterne og naturligvis til de samme lave priser.

Det er en positiv oplevelse hver eneste gang vi ansætter nye skarpe hjerner til Just-Eat, vi har så stort et potentiale at nye folk hurtigt har hænderne mere end fyldte til deres nye ansvarsområder.

Vi er nu gearet til at tage hånd om en ny spændende samarbejdspartner som jeg endnu ikke kan løfte sløret for – der bliver massere af arbejde og vi skal bruge 5-10 nye callcenter sælgere til opgaven 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *