Just-Eat står for 7% af alle handler på Internettet

logo_je

logo_je

Just-Eat som er Danmarks største madportal offentligør nu imponerende tal for brugen af kreditkort i 2. kvartal 2009. Danmark er allerede blevet kåret af EU til, at være det land i Europa hvor vi er mest e-handels aktive, men vi vækster fortsat yderligere.

Ifølge de nyeste tal fra FDIH blev der i andet kvartal i 2009 foretaget 11 millioner kreditkort betalinger i Danmark via PBS – en stigning på 11,5% ift. 2008.

Just-Eat er populært
Tallene fra FDIH betyder, at madportalen Just-Eat.dk kan bryste sig af, at gennemføre ikke mindre end 4 % af alle kreditkortbetalinger i 2. kvartal 2009 på internettet og derudover 3% af markedet hvor betalingen foretages ved levering.

Adm. Direktør, Morten Larsen udtaler ”Jeg er stolt men ikke overrasket, vi driver en virksomhed som i teamwork med et professionelt restaurantnetværk i Danmark leverer en vare som danskerne elsker – netop at bestille sin mad online”.

Internetportalen fik tidligere i år tilført venture kapital fra Index Ventures i London. Selskabet fik tilført 92 millioner kroner bl.a. til vækst i England.

Just-Eat konceptet findes i Danmark, England, Holland, Sverige, Irland, Belgien, Canada og snart Norge. Mere information på www.just-eat.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *