Just-Eat skalerer kraftigt op i finanskrisen

Danmarks suverænt største madportal Just-Eat.dk har succes. Mange virksomheder i disse tider skærer ind til benet, men Just-Eat har en anden strategi. Just-Eat har i 2009 ansat 8 nye medarbejdere hvilket betyder at der i gennemsnit kommer en ny medarbejder til hver eneste måned.

Adm. Direktør, Morten Larsen udtaler ”Vi ser nok lidt anderledes på finanskrisen idet vores salg vækster og vækster, brugerne fravælger ikke udbringning af mad i dagligdagen – det betyder at vi ansætter nye medarbejdere hver eneste måned”.

Just-Eat har i 2009 ansat: Flere sælgere, kundeservice medarbejdere, marketing koordinator og sidst men ikke mindst 3 nye udviklere.

Madportalen formider flere end 600.000 måltider hver eneste måned og er kendt af flere end 72 % i målgruppen. Just-Eat konceptet findes i Danmark, England, Holland, Sverige, Irland, Belgien, Canada og snart Norge.

Om Just-Eat
Just-Eat blev stiftet i Danmark i 2001 og er nu det førende online madbestillings website i Europa. I øjeblikket er Just-Eat til stede i Danmark, Storbritannien, Irland, Holland, Belgien og Sverige og desuden flere nye markeder ved årets afslutning. Websitet har mere end 6.000 restauranterne tilknyttet, og bare i Danmark er der 1.100 restauranter tilknyttet. Desuden formidler Just-Eat mere end en million måltider om måneden i hele Europa. Mere information på www.just-eat.com.

Pressekontakt:
Adm. Direktør, Morten Larsen
Tlf. 28 87 85 00 – morten@just-eat.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *