Just-Eat søger partner til udgivelse af B2B magasin

Just-Eat business

Just-Eat business

Just-Eat samarbejder med flere end 1.370 restauranter fordelt over hele Danmark. Udover at Just-Eat er suverænt Danmarks største madportal så arbejder vi i selskabet også med forskellige rabat aftaler der kommer restauratørerne til gode.

I den forbindelse udgiver vi bl.a. magasinet Just-Eat Business som har til formål, at informere restauranterne om tiltag hos Just-Eat, gode tilbud til branchen, oplysende artikler om Skat, Smiley ordninger, regnskab og meget andet – magasinet distribueres gratis til medlemmer og andre i branchen.

Vi søger fra 2011 en ny samarbejdspartner til udgivelse af magasinet, samarbejdspartneren bliver ansvarlig for følgende:

– Indsalg af annoncer
– Distribution
– Interviews, redaktionelle artikler og korrektur læsning
– Grafisk opsætning

Kort fortalt er der tale om et 100% ansvar for udgivelse af magasinet, Just-Eat leverer stof og interne reklamer, men har intet med selve det praktiske at gøre for magasinet.

Kunne din virksomhed have interesse i ovenstående projekt så skriv en e-mail til mig hvori du skriver lidt om hvordan i vil gribe projektet an.
Specielt er det vigtigt at I beskriver hvordan i vil angribe annoncesalget for projektet og sidst men ikke mindst hvilke kompetencer i har internt til, at kunne skrive nogle professionelle artikler i magasinet.

Jeg ser frem til at høre fra nogle professionelle virksomheder der gerne har erfaring med magasin udgivelse.
Kontakt enten via bloggen eller på morten@just-eat.dk.

Morten Larsen
Adm. Direktør

2 thoughts on “Just-Eat søger partner til udgivelse af B2B magasin

  1. Kære Morten – det kunne måske have vores interesse.
    Vil du sende mere info om hvordan det er grebet an indtil dato.

    Vi varetager produktion af en række magasiner, hvoraf det mest profileret er FCK BALLS som er Parkens officielle magasin.
    Vi løser alt.

    DBH / Anders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *