Just Eat kapitaludvider igen

JE_HORIZONTAL_1797C

Verdens størte udbyder af madbestilling på nettet, Just Eat, kan nu bekendtgøre en kapitaludvidelse på 48 millioner $. Det er et resultat af en investeringsaftale med to førende amerikanske investeringsvirksomheder Greylock Partners og Redpoint Ventures og  med væsentlig opbakning fra den nuværende investor Index Ventures.

Midlerne skal bruges til at støtte udviklingen af Just Eat som førende global udbyder af online take-away bestilling. I øjeblikket er Just Eat tilstede i ti lande og samarbejder med 15.000 restauranter, hvilket betyder, at portalen modtager over fem millioner sultne brugere hver måned. Just Eat forudser en samlet omsætning på over 500 millioner $ for deres lokale restauratører i 2011.

Klaus Nyengaard, Chief Executive Officer fra Just Eat siger: Med denne investering får vi mulighed for at opfylde vores kunders stigende behov, lige meget hvor de er i verden. Restauranterne er klar over, at deres kernekunder foretrækker at købe via online services.” Klaus Nyengaard kan rapportere, at online køb via Just Eat er steget med 80% sammenlignet med sidste år, og at antallet af besøgende på websitet er mere end fordoblet i samme periode.

Laurel Bowden, partner i Greylock Partners, kommenterer: “Vi er glade for at kunne bakke Just Eat op, nu hvor de for alvor står overfor at skulle opfylde deres globale vækstpotentiale. Takket være virksomhedens teknologi og restaurant-venlige tilgang, er de veludrustet til at hjælpe mange flere take-away restauranter i gang i fremtiden.”

Just-Eat er en af de hurtigst voksende e-handelsvirksomheder i Europa. Inden for det sidste år er antallet af restauranter der tager imod bestillinger onlline via Just-Eat steget med 80%.

2 thoughts on “Just Eat kapitaludvider igen

 1. Christoffer Pedersen

  Hej Morten

  Jeg går på Aarhus School Of Business & Social Sciences, og skal skrive eksamensopgave i april/marts. Jeg er meget interesseret i at skrive om jer. Det ser ud til det er spændende tider i går i møde.

  Kunne det være muligt at tage en snak om jeres virksomhed? Mere specifikt hvad markeder i planlægger at rykke ind i, og hvad strategiske overvejelser i gør jer i den forbindelse?

  Fang mig på min mail, hvis det kunne være muligt

  Uanset udfaldet, skal I have tillykke med det flotte resultat.

  Christoffer Bloch Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *