Just-Eat i dialog med fødevareministeren

Just-Eat01

På baggrund af vores lancering af den sunde pizza som vi har valgt at kalde PizzAmour mødtes jeg i mandag’s med fødevareministeret Henrik Høegh.
Først viste vi fødevareministeren rundt hos Easyfood som producerer pizzaen og efterfølgende fik vi en god snak omkring det generelle TakeAway marked i Danmark.

Ministeren har fokus på at danskerne også skal have adgang til, at kunne købe sundere TakeAway.
Efter en elektronisk rundtur på Just-Eat.dk var han positiv overrasket over, at se hvor bredt et udvalg Just-Eat i dag tilbyder danskerne.

Vores  pizza (PizzAmour) er fuldkornsmærket hvilket betyder, at den lever op til de skrappe krav som er stillet fra fuldkornspartnerskabet.
Ministeren var meget positiv overfor produktet og han håber på, at der kommer flere af den slags produkter fra Just-Eat og andre aktører indenfor TakeAway.

Som direktør for Just-Eat syntes jeg det er meget positivt, at ministeren tager sig tid til at høre mere om hvad der sker på nettet indenfor Takeaway markedet.
Vi fik også en god dialog omkring mærknings reglerne som i dag er bl.a. fuldkornsmærket og nøglehulsmærket.

Om ministeren selv bestiller mad via Just-Eat sagde han ikke noget om, men han kendte særdeles godt både brand og site 🙂

Her giver jeg ministeren strenge ordrer på at prøve Just-Eat 🙂

På mandag har jeg takket ja til at deltage i en debatdag som Fødevareministerriet har arrangeret, dagen har fokus på “Hurtigmad på menuen”.

One thought on “Just-Eat i dialog med fødevareministeren

  1. […] debatdag i Tivoli med titlen “Hurtigmad på menuen”. Som jeg sagde til Ministeren under vores møde først i denne uge så er det hvad jeg kalder […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *