Just-Eat har vundet flest E-Handelspriser

2009

2009

Internet madportalen Just-Eat.dk er den danske Internet succes med flere end 1.100 restauranter at købe mad fra.
Just-Eat har siden opstarten i 2001 haft en markant vækst og sikret sig en absolut førende position på det danske marked.

Udover at have succes med at sælge mad via nettet kan Just-Eat nu også bryste sig af, at være den danske Internet virksomhed som har vundet flest priser i E-Handelspris overrækkelserne.

Just-Eat har vundet 1. pladsen i 2005, 2008 og 2009. De andre år har Just-Eat fået 2 og 3 pladser.

Jeg er enormt stolt over at vi kan blive ved med, at få anderkendelse af at være de bedste på nettet. Ikke kun brugerne belønner os og restauranter ved, at bruge sitet, men også de professionelle i juryen fra E-Handelsprisen peger år efter år på os som vindere – udtaler Adm. Direktør Morten Larsen

Just-Eat.dk formidler flere end 600.000 måltider hver eneste måned til danskere over hele landet. Væksten ser ikke ud til, at tage nogen ende – det fortsætter – ikke mindst pga. aggressiv target=”_self”>markedsføring via TV og diverse andre kanaler.

Også Gazelle vindere:
Som kronen på værket er Just-Eat også udnævnt til Børsen’s Gazelle pris i 2007. Den pris gives til de virksomheder som har opnået den mest eksplosive vækst over de sidste 4 år.

Rigtig god weekend til alle som følger med her i min blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *