Just-Eat: 1. Januar bliver en vild dag

pizza

1. Januar er en speciel dag for os som arbejder i Just-Eat. Samtidig samarbejder vi også med 1.270 restauranter som også får rigtig travlt.

Siden 2002 har 1. Januar været en vild dag hvor ordrerne vælter ind og der gennemføres ca. dobbelt så mange ordrer som på den bedste dag, 1. januar 2009 var ingen undtagelse – læs: 3 pizzaer i sekundet.

Som medarbejder i Just-Eat er det frivillig tvang, at man møder op til en ret sjov dag faktisk, vi har travlt men vi holder også en tradition fra 2001 vedlige. Stifterne Jesper Buch, Henrik Østergaard og Per Meldgaard lavede dengang en tradition med, at der blev spist en god middag og der var hygge på kontoret til denne dag. (Dog er travlheden så markant at det er stående hygge og ikke en siddende middag).

pizza

Pga. det store pres på telefonerne bliver der indkøbt pizza i lange baner og lavet pizza-buffet bord. Coca Cola, jaa der bliver drukket en del Liter 🙂

Hvor vildt det bliver i år? Tjaa vi gætter løs og vi forbereder p.t. at servere og alle systemer kan håndtere det massive pres som der uden tvivl kommer den 1. januar.

Hvis tiden bliver til det vil jeg optage en video den 1. januar så I kan følge med i hvordan det koger på sådan en dag….

Forventningen i peak tidspunkterne den 1. januar er 3-5 ordrer i sekundet 🙂
______________________________________________________________________

Bestiller du fastfood den 1. januar?

  • Ja (79%, 15 Votes)
  • Nej (21%, 4 Votes)

Total Voters: 19

Loading ... Loading ...

______________________________________________________________________

fyrværkeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *