Just-Eat’s Pointshop behøver din hjælp

Bestil din mad Online
Bestil din mad Online

Just-Eat er, som de fleste ved, blevet en kæmpe succes både i Danmark og rundt om i Europa.
Just-Eat harfra lanceringen i 2001 slået an på, at man som bruger optjener point, og disse point kan bruges til at købe små sjove produkter i Pointshoppen.

Pointshoppen er nu, på baggrund af Just-Eat’s store succes, blevet så populær, at opgaven med at skaffe produktertil shoppen er blevet en meget udfordrende opgave.Min bøn til brugere af Just-Eat er at komme med input her på bloggen til, hvordan vi kan fylde Pointshoppen op med interessante produkter.

Et par ting du skal huske, inden du skyder løs med dine ideer:

1.Husk at Pointshoppen fungerer som et loyalitetsskabende produkt, dvs. Pointshoppen ikke er den bærende årsag til, at du benytter Just-Eat, men et sjovt add on.

2.Vi skal have en vis mængde på antallet af produkter, så der ikke er udsolgt indenfor 24 timer

3.Produkter, som er elektroniske, er at foretrække og ellers små let-håndterlige produkter, som nemt kan udsendes med fx Post Danmark.

Jeg stiller 50 gavekort á kr. 100,- på højkant til de 50 bedste ideereller direkte kontakter til leverandører af produkter til Just-Eat’s Pointshop.

På forhånd tak for dit input og dine kontakter.

Bemærk: Da jeg forventer mange indlæg, vil alle ikke modtage direkte svar.

Klik her for at skrive din kommentar

Venlig hilsen

Morten Larsen
adm. direktør

95 thoughts on “Just-Eat’s Pointshop behøver din hjælp

 1. hey

  synes det er øv i har fjernet sf anytime fra pointshoppen synes det var rart man kunne bruge lidt point på en god film hvis man lige fik løst til at bestille pizaa osv.. håber det kommer tilbage igen

  vh

  carsten

 2. Det ville være rart, hvis alle de gode ting ikke altid var udsolgt.
  Og ønsker personligt også gerne sf anytime tilbage, altid rart at kunne se en film ved brug af sine point.

 3. Synes ikke pointshoppen fungere særligt godt. Det er ligesom om i er blevet offer for jeres egen succes. Jeg ved ikke om det skyldes at i er ligeglade med jeres kunder, eller at i ikke gider bruge tid på at finde/købe nogle ordentlige vare!

  Der må vel være et beløb afsat pr. point? Jeg ved selvfølelig godt at i altid kan tilbyde en 10-30% rabat på at handle i en shop! Men det kan man sagtens selv få.

  Min holdning til jeres pointshop er at man burde, ligge nogle produkter ind så som en NETBOOK osv. De skal så koste X antal point alt efter hvor meget i har tjent pr. point.

  Det var det samme der skete med http://www.sponsorcar.dk Det blev også meget hurtigt til at man skulle købe noget for at kunne få noget ud af sin indsats.

  Synes det er synd og skam at i ikke gør mere ud af pointshoppen!

  Evt. udlicitere det til en virksomhed som min. Afregn mig pr. point, så skal jeg sørge for at i får tilfredse kunder 😉

 4. Hej syntes det fint der er en pointshop. Men lidt skidt at de fleste af tingene er udsolgt .. Hvornår kommer der nye ting ellers hjælper det jo ikke meget med en Pointshop… Håber snart der kommer nogle så man kan bruge sine Point 🙂

  Vh Marc

 5. Mette Nielsen

  det her med point er da meget fint…. hvis der så også var noget man kunne bruge sine points på. Jeg har nu været medlem i flere år og har endnu ikke fundet noget at bruge mine nu over 200000 point på. De ting der kunne være værd at bruge dem på er altid, uden undtagelser, udsolgt!!! Hvad i alverden skal jeg bruge en keyhanger til, eller adgang til TV2 sputnik, eller bilbasen!!!! Melder mig ud idag og så kan de point sejle deres egen sø…
  Tak for denne gang…

 6. hej syntes det lyder som en go i det i det Jens Prag siger. som at i kunne gøre som man kunne bruge dem på just-eat.

 7. Hvad med musik downloads eller måske gratis anti spam eller lign. måske kunne du arrangere en slags rabatklub hvor man som just eat kunde fik 10 % i rabat når man handlede i den ene eller anden forretningskæde, det kræver selvfølgelig forhandling men med dit kundegrundlag er der vel også lidt magt bag ordene. Jeg ved at vi bruger det i den kæde jeg arbejder i og det skaffer da flere kunder som måske havde handlet andre steder, send en pm hvis du ønsker mere info..

  Mvh Morten

 8. Hej

  Hvornår opdateres item listen i point shoppen, alt er pt udsoglt ????

  Mvh Kennet

 9. Nedlæg shoppen, den er rent til grin.

  Medmindre man køber keyhangere for alle sine point, kan man ikke bruge dem på noget – idet der altid er udsolgt.

  Konverter pointene til rabat på varerne i stedet for.

 10. Det kunne også være fedt, hvis points kunne bruges på andre webshops…

  men det ville kræve et samarbejde med disse firmaer.

  eller diverse merchandise, ligesom i havde med coca cola. med tasker, håndklæder osv.

  Hvad med Itunes ?? eller TDC ?
  der kunne man bruge sine points til download af sange m.m.

 11. philip vinther

  Nu har jeg så set at der er kommet begrænsning på køb af max 1. pr. “genstand” men dog kan det ik undtages ved f.eks. spigo og sputnik f.eks. ? Det er 2 ting jeg rigtig gerne vil bruge mine point på. Og da det jo også spare penge på nej man allerede har givet penge til i princippet.

  • Morten Larsen

   Kære Philip,

   Der ligger jo visse krav fra samarbejdsparterens side også.
   Der er flere spændende produkter på vej, hold øje med shoppen.

   Mvh.
   Morten

 12. Hej,
  Jeg vil bare give mit besyv med til, at det er irriterende endelig at have fået samlet points sammen til en større ting, og så er den “selvfølgelig”? udsolgt.
  Helle

 13. Niclas Poulsen

  Jeg synes desværre at pointshoppen er en KÆMPE skuffelse. Jeg har brugt just-eat.dk siden 2004, altså i snart 5 år, og de få gange der har været noget man kunne bruge (udover ligegyldige 10% rabat eller keyhangers), så har de enten kostet 500.000 eller været udsolgt!
  Jeg har ikke noget imod at der er noget rige fede ting, såsom computere, rejser, koncerter (som i havde i starten), og at de er dyre, bare jeg ved at jeg kan “spare op” til det.
  Jeg bestiller minimum et par gange om måneden, og har gjort det i 5 år, og jeg har lige pt. 368.380 point, og det kan ikke engang give mig en cocktailboks, men kun en aviskurv!! Og at alt så er udsolgt for tiden, er heller ikke for smart.

  Jeg ved i hvert fald, at sådan som pointshoppen kører lige nu, så skal jeg bare have brugt mine point på et eller andet, og så tror jeg ligeså godt jeg kan ringe til pizzaenmanden, pointene var faktisk det eneste der motiverede mig til at deltage.

  Efter at arbejde i mange år i hotelbranchen, kan jeg kun forestille mig at mange hoteller i Danmark, gerne ville sælge “dårligere” perioder til en endog meget billig penge, evt. uden morgenmad, således at man kunne købe det, og så ved hotellet at man køber lidt mad på stedet, værd at udnersøge synes jeg.

  Hvis en kunde som mig skal fastholdes, så skal der i vhert fald ske helt andre ting på pointshoppen!!

  Mange hilsner

  Niclas Poulsen

 14. Frederik Kofoed

  Hej

  Jeg har gået og tænkt lidt over hvordan man kunne få så meget ud af pointene som muligt og jeg syntes det var en meget god ide at man kunne konvertere pointene til just eat gavekort så man kunne bruge dem til at købe mad for.

  Men hvis man nu f.eks. skulle lave noget udover Just Eat kunne det være fedt hvis i f.eks. i samarbejde med Gavekortet.dk lavede en ordning hvor man alt efter hvor mange point man havde kunne få et super gave kort i forskellige beløb som man jo så kunne bruge i alverdens butikker og online butikker i hele landet.

  Du kan kontakte Gavekortet.dk på info@gavekortet.dk eller telefon 3823 7020.

  Med Venlig Hilsen

  Frederik Kofoed

 15. Hej jeg ved ikke med resten af jer der ingen der nævner børne det er trods alt dem der bestiller eller jeg bestiller for deres skyld..Men nogle flere ting på shoppen til børne eller man kan med sine point støtte nogle forininger… Meget gerne nyreforing Mange tak:-)

 16. Hej Morten

  Pointshoppen er helt klart en fed idé, men der er heller ikke langt fra succes til den falder på jorden for forbrugeren.

  Man kunne dele ud til velgørenhed ved at sige f.eks 100 point er ca. 25 øre. så kunne man støtte forskellige ting på den måde, det vil også give jer som virksomhed et godt omdømme, at i gør lidt mere. så meget vil det heller ikke koste for jer.

  Måske kunne i også kontaktet nogle lidt større selskaber, som Haribo, Carlsberg-Coca-Cola, Malaco, Cadbury(stimorol), Kraft(marabou, gevalia), Merrild osv. de har tit en hel masse gadgets og de har selvfølgelig nogle produkter de vil promovere.

  Mvh
  Christian

 17. Hej.

  Skal i ikke have nogen varer i shoppen igen?

  Mvh ian.

 18. Jeg synes jeres pointshop er dårlig. Der er aldrig noget der har interesse og når der er lidt godt, er det udsolgt.
  Luk den i stedet for, hvis i ikke kan finde noget ordentligt i de rette nængder.

  Kurt Jensen

 19. 1: Det er virkelig irriterende at når man nu ENDELIG har point nok til at få et eller andet lort (ja, det sagde jeg, for det er det) hér, så er der sgu altid udsolgt. øv øv

  2: Nå. Men når det nu åbenbart er sådan, kunne man så ikke konvertere pointene til Kr. som man kunne donere til en eller anden velgørende organisation ?

 20. Leif Leo Rasmussen

  Det er efterhånden lidt trivielt at se “UDSOLGT” på langt de fleste varer, kun tingeltangel tilbage.

 21. Hejsa,

  jeg er enig med en del af de andre der skriver herinde – når der er en “bonusordning” forventer man også at kunne få nogle ordentlige varer. Det værste er, at når man kommer ind ser det ud som om man kan få nogle ting, men så er det altid udsolgt. Der står så, at hver mandag bliver der fyldt op, men det sker bare ikke (jo, der kommer måske nye magasiner, men ikke flere af de ting der kræver mange points).

  Min anbefaling vil være, at man enten

  1) konverterer alle point til gavekort til just-eat og herefter lukker denne del af just-eat,

  2) gør det klart fra starten, at de ting man kan købe for pointene er “småting” der består af netadgang til div. sider samt ting der har karakter af markedsføringsgaver fra andre firmaer eller

  3) får pointshoppen op og køre, så der f.eks. altid er nogle faste varer der kan købes (lego, radio, ting fra en designerserie til køkkenet, olielampe til haven, gavekort på f.eks. 500 kr. til Fona osv) når man har mange point (sortimentet her behøver kun udskiftes måske én gang om året) og så kan man for de mindre point få de ting der også findes i dag (magasiner, adgang til sites osv) gerne suppleret med nogle af de ting der har været nævnt af andre, f.eks. gavekort til just-eat

  Som det er nu virker det som noget man gør for at tiltrække kunder, men hvor man bagefter bliver snydt – det synes jeg ikke er værdigt for just-eat, som jeg ellers betragter som en seriøs udbyder.

  Efter jeg nu forgæves i en periode har forsøgt at få adgang til nogle fornuftige produkter for mine point (har som andre været medlem længe og har tæt på 400.000 p), har jeg besluttet ikke at bruge just-eat mere, da jeg netop synes denne del virker som “fup” / useriøs. Kommer måske tilbage, hvis jeg finder ud af, at der er sket noget på området.

  Hilsen

  Arne

  • Morten Larsen

   Hej Arne,

   Tak for dit input. Vil gerne slå fast at Pointshoppen aldrig har været slået op som hovedfordelen til at man skulle bruge Just-Eat, men ifm. dette indlæg forsøger vi netop at få nogle gode input’s til at fortsætte shoppen på fornuftig vis.

   Just-Eat lever af et lille cut at omsætningen til pizzariaerne og det hænger ikke sammen, at videregive store mad gavekort ud af vores cut, så visse ønsker bliver ikke mulige at efterkomme.

   Vi arbejder på højtryk på at finde nye interessante produkter til shoppen. M.h.t. at oploade nye produkter hver mandag så sker det jo, men idet 300.000 mennesker har point er responsen MEGET stor og det går stærkt.

 22. Morten Larsen

  Kære alle,

  Mange tak for de fine forslag. Vi begynder nu at bearbejde og sørger for, at der sker nogle forbedringer med shoppen.

  Herudover vil der i den kommende bliveudtruykket vindere af gavekort.

  Allerede nu har vi lagt PC, Iphone og USB stick samt gavekort i shoppen – dette på en ny måde hvor du deltager i en konkurrence om produktet således, at det er muligt at indkøbe spændende produkter som du for dine point kan være heldig at vinde.

  Endnu engang, tak for dine ord.

 23. Hvad med kondomer? 🙂

 24. Der findes en lavendel farm i Nordjylland (Iøvrigt Danmarks eneste) som specialisrer sig i i sæber.

  Der flydende sæber, sæbekager massage olie deodorantsten og meget mere.

  Det er sådan en lidt anderledes sjov ting, som ikke burde koste så mange point. Der er sikkert mange folk som ikke har vildt mange point men som lige vil prøve systemet, eller så skal de lige skyde de resterende af efter et stort køb.

  Deres hjemmeside findes her http://www.lavendelbo.dk/index.htm

  Den har alt. Billeder af farmen, produkt oversigt og kontakt info mm.

  Mvh.
  Steffen

 25. Illustreret videnskab giver som introgave en lille 2Gb mp3 clip on afspiller, en smart lille ting som kunne være et hit

 26. Forstår heller ikke hvorfor ikke Just-eat.dk kører et tilbud med f.eks. køb af pizza så får du en dvd udgivelse for 99 kr eller ligende, ved at Peppes pizza i norge kører den tjenste (fuck deres reklamer er ulidelige!!!)

  Men ellers er der gadgets, alle mulige små usb ting som folk elsker, divs. blade som målgruppen læser (M!, Woman, næppe hjemmet/billed bladet haha!)

  Anyway just my 50 cent

 27. 1. vedr jeres nye konkurrencer
  Har i haft dette forbi en jurist – i danmark må konkurrencer ikke være købsbetinget, hvilket dette i høj grad er (faktisk på en måde så hvis du køber mere, så har du større chance for at vinde, mange andre firmaer er kommet i klemme pga dette.

  2. Selve konceptet med at spare point op, som man så kan købe nogle små gadgets som man ikke ellers ville købe er ganske god, men som i nok også selv har indset så er indholdet i shoppen bare ikke godt nok – faktisk er det blevet markant dårligere de sidste par år.

  Lidt forslag til produkter:
  * Indløsningskoder til drikkevarer fra jeres restauranter – folk vil så stadig købe pizza (og evt levering) – men stadig kunne få noget værdi
  * gavekort til spil fra steam – digital distribution, stort udvalg.
  * WoW gametime – en stor del af jeres kunder spiller wow, gerne digitalt distribueret (overvej evt også andre spil som WAR, EVE og lignende).
  * USB Keys, SD/CF Flash kort og lignende

  Og som en tidligere skrev, køkkenting (gode knive og lignende) kunne også være et hit.

 28. Det kunne måske være en ide, at kontakte online bookmakere. Disse har ofte tilbud om at få penge på kontoen for derefter at skulle spille dem igennem et vidst antal gange.
  Det kunne måske være en ide, at man kunne bruge sine point på et mindre beløb hos bookmakeren.

  Det kunne både være godt for jer, at få nogle produkter i shoppen. Men også godt for bookmakeren der prøver, at tiltrække kunder.

 29. Et godt forslag ville være Itunes gavekort, da de indeholder en kode som nemt kan sendes via. e-mail.
  Det er også muligt af få dem med forskellige værdier.

 30. Robin Petersen

  Har det som mange andre her inde… pointshoppen er ikke meget værd og har ikke være det længe..

  Der bør være en masse varer som rent faktisk er værd at eje!

  Playstation 3 spil, Xbox 360 spil osv… og naturligvis en masse DVD FILM! og det skal IKKE være gamle ting… men noget nyt og noget folk selv kunne finde på at købe!

  Jeg ser personligt ingen grund til at handle på justeat så længe shoppen er så ringe! og har trods alt benyttet sitet i flere år!

 31. Hejsa,

  jeg kan altså ikke dy mig for at kommentere de nye “lodtrækningsprodukter” i pointshoppen. Jeg synes dette er en meget dårlig ide så længe man ikke aner, hvor mange lodder der er solgt. Det står bare angivet, at lodtrækningen sker 1. juni, men ikke om der er solgt 5 eller 10.000 lodder.

  Mht det lovlige i dette, så tror jeg det er helt ok, da der ikke er tale om en købsbetinget konkurrence men om salg af lodder til et lotteri – om man så skal have den særlige tilladelse der vist skal til for at anvende lotterier ved jeg ikke.

  Jeg kan ikke lade være med at spørge, hvad er årsagen til, at der ikke bare indkøbes f.eks. nogle flere af de produkter der står øverst på listen eller tilsvarende produkter? Da pointsystemet og pointshoppen blev indført må der jo være budgetteret med et udgiftsbeløb pr. opsparet 1000 point som kan bruges til præmier.

  Hilsen

  Arne

 32. Er helt enig med Arne idet med lodtrækningsprodukterne. Det virker som en let måde at snuppe vores point på, uden nogen ved noget som helst om hvor mange lodder der sælges.

  Det virker som et krampagtigt forsøg på at komme med noget godt i pointshoppen, men det mislykkes efter min mening.

  Og så står der som sædvanligt: “Udsolgt”, “Udsolgt” osv…..

 33. Poul Hansen

  Synes efter hånden jeres point shop er blevet et tak fo latterligt
  Dårlig lodtræknings gevinster der kun er en der scorer på JUST-EAT vores point ellers står der sku udsolgt stort set på resten ud over noget ubrugeligt skrammel som ingen vil have.
  FLOT FLOT FLOT og dæleme en smule flovt.

  • Morten Larsen

   Hej Poul,

   Tak for dit indlæg, shoppen er ikke perfekt, men der er trods alt flere produkter end der har været i de sidste 8-10 måneder.
   Gratis film i Blockbuster, Gratis download af film hos CDON, Ordbogen.com abonnementer m.m.

   Vi arbejder på højtryk efter flere produkter, men det er svært at tilfredsstille 460.000 brugere med point.
   Fortsat god søndag.

 34. Nå så blev pointshoppen nedlagt, kan det virklig være lovligt? Jeg forstår simpelthen ikke man bare sådan lige kan lukke noget folk har “sparet” op til i 10 år… Total unfair

  De skriver dog de har indrykket en annonce i avisen :-): https://www.facebook.com/justeat.takeawaymadeeasy/posts/10151288696769246?notif_t=like

 35. Syntes pointenshoppen skal bruges, til hvad hjemmesiden enlig er lavet for – MAD!

  Udlod nogle mindre gavekort, til sitet, i form af en værdikupon. På den måde kan man med mange point få enten en rabat, eller gratis mad (Hvis altså man har tjent point nok op).

  Man kan jo lodde værdikuponner ud, som kan være alt fra 20-300 kr? Dermed giver man også brugeren en form for fordel, i at købe mad fra computeren, hvis de ved man kan få et måltid mad, efter hver 10-20’ende bestilling, stedet for at rende ned til en pizzaria.

  Mit andet bud, som jeg også syntes kunne bruges, var et samarbejde med nogle mobilselskaber.
  I kan sagtens få noget op at kører, så man enten kan sparer penge på sit nuværende abonnoment, eller tjene point nok, til lidt taletid (hvis det er det man bruger) – Bare en tanke?

  Hvis det skal være super simpelt, hvorfor så ikke lidt tyggegummi, eller andet slik – Man skal jo også have lidt sødt, efter sin mad udefra;)