Ipad foretrækkes når der shoppes fashion online

ipad-mini

Det er ingen hemmelighed at mobilbrugen eksploderer, men sådan har det jo været i de sidste par år.
Miinto er ingen undtagelse selvom vi taler shopping af fashion over nettet.

Jeg er dybt imponeret over folks lyst til at handle via mobilen online – derfor må jeg også med skam sige, at det er lidt pinligt vi endnu ikke har opprioriteret et mobil site til Miinto’s brugere.

Se tallene for mobilbrug herunder og vurder selv om vi bør komme igang og få udviklet i en FART!!!

– 30% af alle besøg i december 2012 har besøgt Miinto via mobil enhed
– 53% af de mobile besøgende kom via Ipad
– 36% besøgte os via iphone

ipad-mini

 

Konklusionen er ikke overraskende at mobil brugen eksploderer, jeg kender det fra mig selv. Alt hvad jeg kan købe på nettet via mobilen, ja det køber jeg den vej. Selv på Osuma.dk kan man handle ind via mobilen og det er super nemt. Hent app’en her.

3 thoughts on “Ipad foretrækkes når der shoppes fashion online

 1. Fedt du deler data Morten. Jeg lavede en lignende undersøgelse i maj ud fra de shops, der er med i Webshopindeks. Specielt to ting var interessant: Ændringen, dvs. den store stigning. Der sker store ændringer som man som webshopejer skal være opmærksom på, og følge med brugernes ønsker.
  Den næste del var konverteringsraten. Den var kun det halve for mobile enheder, ift. gns, men for tablets var faldet kun 26%.

  Så det er tydeligt at forskellige devices bruges på forskellige tidspunkter med forskellige hensigter. AdWords til mobil konverterer måske ikke så godt, da brugeren er i ressearch på vej med offentlige, men dermed ikke sagt at det ikke bidrager, da manglende tilstedeværelse på dette tidspunkt kan betyde et fravalg af butikken når der så gennemføres en transaktion.

  Det er også her Google Analytics nye kode og koncept er mega interessant. Specielt på Osuma – kan du få brugeren til at logge ind, så kan du koble adfærd på tværs af enheder sammen, så vi kan kæde den samlede adfærd sammen.

  • Hvis vi kigger på konverterings raterne så tror jeg egentlig de er meget indlysende i og med du har en fornuftig skærm på Ipad – konverterings % for Ipad ligger stort set på niveau med websitet, men Iphone ligger markant under dvs Iphone og alle andre mobil enheder konverterer dårligere.

   Interessant med den nye Analytics kode og sammenkoblingen.

   • Ingen tvivl om at skærmstørrelse spiller ind. Uden at have dokumentation for min påstand, så tror jeg også i højere grad tablets er i en brugssituation hvor man sidder hjemme i sofaen og godt vil købe, og i mindre grad er på farten fx.

    Yes, det bliver mega interessant med det nye. Kig efter “Universal Analytics”. Den første virksomhed i DK har netop fået adgang til det nye, hvor jeg får lov at lege med 🙂 Jeg skal gøre mit for at dele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *