Google+

googleplus

Google+ stormer frem i hele verden, både frivillige brugere samt alle dem der automatisk bliver Google+ brugere fordi de har en Gmail account. Jeg har personligt ikke brugt Google+ ret meget i 2012, men det har jeg besluttet at ændre på.

Der er ingen tvivl om at Google+ kommer til at fylde meget i fremtiden ikke mindst på www.google.dk.
Designet og bruger oplevelsen på Google+ syntes jeg er lidt mere cool og moderne end Facebook.

Jeg vil dog sige, at jeg elsker Facebook og jeg har ret stor succes med Facebook på flere fronter.
Fx ejer jeg et sommerhus som jeg udlejer via Facebook med stor succes – tjek sommerhuset her. (Har naturligvis også oprettet huset på Google+ så følg luksus poolhuset her hvis du vil have gode tilbud på miniferie.)

Min Google+ profil vil jeg primært benytte til at opdatere om min dagligdag i Miinto samt andre selskaber jeg arbejder med.

googleplus

Koblingen til Youtube, Google er ret genialt og det ender jo nok med, at ens Google+ profil bliver omdrejnings punktet om vores online identitet.

Fora
Nu har Google+ lanceret Fora og det kunne godt gå hen og blive et både nyttigt og spændende område, hvis du kender til nogle spændende topics derinde så skriv endelig en kommentar.

Hvilke Internet profiler findes på Google+? Kender du nogen så post dem her på min blog så jeg kan få lidt flere folk i mine cirkler 🙂

 

2 thoughts on “Google+

  1. Google+ bliver kæmpe i 2013. Og jeg tror først langsomt det er begyndt at gå op for de kvikkeste “eksperter”, hvad det er Google vil bruge det her til. For Google+ er meget, MEGET mere, end “bare endnu et socialt netværk”. Hint: Google lidt på f.eks. AuthorRank begrebet.

    Du er da velkommen til at circle mig:
    https://plus.google.com/116019594842237499666

    Jeg leger også lidt med mediet, men pt. bruger jeg det til at poste lidt mere (online marketing) tekniske ting, og lægge op til diskussion omkring emnerne. Google+ egner sig jo en hel del mere til debat end f.eks. Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *