Godt Nytår

newyear

Godt Nytår til jer alle derude, så er årets sidste dag igang og sikke et år.

Stiftede #Hungry.dk i 2013, det har været den vildeste succes som ingen af os havde turdet håbe på, vi slutter nu året og kan se tilbage på at have opbygget en virksomhed der kan stå på egne ben med flere end 650 aktive restauranter samt mange millioner i omsætning HVER måned. Tak til mine partnere Rune Risom, Mattias Broe Løwe, Carsten Gad Rasmussen, Michael Larsen, Preben Braagaard, Henrik N. Østergaard, Søren Christiansen og Jesper Buch.

Solgte min ejerandel i Osuma.dk samt Ungarbejde.dk. Jesper Andie Elkjær, Andreas Fabricius Rasmussen, Martin Fabricius Rasmussen og Rasmus Terp en stor tak til jer alle.

Sidst men ikke mindst så har der været fuld damp på kedlerne i Miinto Group hvor vi nu opererer i 5 lande og har 100+ ansatte. Vi solgte fashion for flere hundrede millioner i 2013, vi har mange spændende planer i Miinto for 2014 så stay tuned, det bliver stort. Tak for godt partnerskab til Jesper Buch, Carsten Stokholm Mikkelsen, Mike Radoor og Konrad A. Kierklo og naturligvis til resten af teamet i København, Oslo, Stockholm, Amsterdam og Madrid.

Håber dit flotte tøj til i aften er købt på #Miinto og vil også opfordre dig til, at købe dit takeaway i morgen på www.hungry.dk.

GODT NYTÅR!

hungry_banner (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *