Finanskrise?

finanskrise

finanskrise

Ja, der tales ikke om andet uanset om man læser nyheder på nettet, aviser, blogs eller lytter til radio og tv. Virksomhederne som bliver ramt har gang i nedskæringer, justeringer, optimeringer m.v. – det er selvfølgelig fornuftigt så de klarer sig så fornuftigt igennem denne tid som muligt.

For Just-Eat kan vi melde om vækst, vækst og atter vækst. Samtidig med finanskrise snakken har vi som tidligere skrevet i bloggen indkøbt et sponsorat af Superligaen på TV3+.
Det betyder at “sports danmark” markedsføres kraftigt overfor muligheden at bestille mad Online hver fredag-søndag, dette støttes samtidig op af flere offline aktiviteter som giver kampagnen helhed og den nødvendige støtte.
Jeg er utrolig stolt og glad for at stå i spidsen for Just-Eat som i disse “krise” tider speeder markedsføringen op og øger væksten endnu mere.
Det som vi i Just-Eat gør med denne agressive vækst er, at sikre 1.100 resturanter over hele landet også oplever vækst og ikke bliver påvirket af finanskrisen, det må siges at være win/win i et partnerskab imellem en portal og en fysisk restaurant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *