Er du motiverende og skaber mønsterbrud?

klods

klods

Vi alle har en ven, lærer, leder eller er leder for andre. Ens for os alle sammen er at de personer som vi husker igennem livet er mennesker som har formået at ramme ind til dig emotionelt.

At ramme folk emotionelt kommer fuldstændig naturligt for nogen, men for andre skal der kæmpes noget mere. Det er sikkert og vidst, at det skaber resultater hvis DU formår, at undgå at køre i “ring”.

Bryd dine egne mønstre, sagt med andre ord så handler det om at skabe et mønsterbrud, på den måde sikrer du at dine omgivelser følger sig inspireret og ser værdi I at tilbringe tid sammen med dig.

Hvad er et mønsterbrud?
Du skal gøre noget anderledes, noget uventet. Er du leder kan du fx. vælge at stå foran indgangen mandag morgen og byde alle velkommen på arbejde.

Stå op før din kæreste en morgen og lav morgenmad, tænd stearinlys og vupti hun er med garanti overrasket hvis da ikke det er normalt at du gør dette hver morgen 🙂

Et mønsterbrud kan være meget simpelt, men det kan naturligvis også være større ting som kræver noget mere forberedelse.

Mødte op som fodboldspiller
Jeg arbejdede for år tilbage som Salgschef på Den Blå Avis med Online teamet i www.dba.dk. Salgsledelsen valgte en dag at møde op iklædt fodboldtøj fordi vi skulle score gode resultater den dag, det er også et eksempel.

Vær kreativ og gør noget for at motivere dine omgivelser, det betaler sig. Og tro ikke der findes ret mange mennesker som er verdensmestre til dette, det kræver forberedelse, det kræver du skriver det i din kalender for at sikre det bliver gjort.

Jeg har en god bekendt som bor i udlandet, en tilfældig dag valgte han at bestille et gavekort til sin bedste ven i Danmark og forære ham for x kroner oplevelse – noget hans ven bestemt ikke havde regnet med og som ikke havde nogen anledning. Ting som det rykker for andre mennesker og husk det behøver slet ikke koste noget.

Prøv dig selv af og LAD MIG ENDELIG høre her i bloggen hvis du har gode ideer til mønsterbrud.

One thought on “Er du motiverende og skaber mønsterbrud?

  1. Jeg mener uden tvivl om det kan være motiverende at tænke skæve tanker engang i mellem. Jeg kendte engang et chef for et telemarketingsbereau, som en dag inviterede alle ansatte, faste som deltid, ud for at fiske.

    Chefen havde så sørget for internetforbindelse og strøm på computerne, hvor efter den stod på kanvas/fiskeri.
    – det må da kaldes et mønsterbrud…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *