En utrolig vækst for Just-Eat.dk

just-eat branding new version

just-eat branding new version

Just-Eat har siden 2001 været en succes og det er jeg utrolig stolt over.
Årsagen til dette blogindlæg er første måned i 2010 som har overrasket på alle måder.

Traditionen tro er 1. januar altid en fantastisk god dag da vi Danskere har lyst til fastfood og det skal være så nemt som overhovedet muligt.

Dog har Januar 2010 på alle måder været fantastisk, rekord 1. januar, bedste weekender nogensinde og summeret op den bedste måned nogensinde. Ordre rekorden er ikke blot få tusinde ordrer, nej vi taler en massiv vækst på over 15% på 31 dage.

Hvorfor kommer denne massive vækst?
Holdet bag Just-Eat har efter 9 år en masse erfaringer som gør en meget stor del af vores succes. Vi har fejlet mange gange, men også lært utrolig meget af vores fejl.

– Vores Adwords reklamer bliver professionelt optimeret, løbende

– Nye version af Just-Eat.dk bliver lanceret, alle med nye varianter som øger konverteringsraterne

– Vores outdoor strategi slår igennem, Just-Eat er synlige overalt i Danmark hos restauranter, købte reklamer (Outdoor), købte facader m.v.

– Vejret i januar har været koldt og trist, det kolde vejr giver øget lyst til nem mad (Just-Eat).

– Vi har på baggrund af flere måneders indsats signet mange andre typer restauranter op til Just-Eat, det giver pote da flere typer brugere har gavn og lyst til at bruge Just-Eat.dk.

– Jeg har et utrolig stærkt team ansat, det er blevet forstærket i 2009 og på alle poster har jeg selvstændige individer som lever og ånder for arbejdet i Just-Eat, det er GULD værd.

Netværket (Restauranterne) er naturligvis utrolig tilfredse på baggrund af disse resultater da Just-Eat.dk fylder mere og mere i den totale omsætning i forretningerne.

Markedsføringen
Vi oplever flere steder at omsætning fra Just-Eat.dk fylder mere end 60% og det betyder naturligvis at vi som samarbejdspartnere har stor interesse i at Just-Eat laver den korrekte markedsføring.

Vi arbejder nu på højtryk med vores kommende kampagne og det ser meget lovende ud, jeg glæder mig til at vi kommer on air i marts måned – nyt blogindlæg om processen følger.

2 thoughts on “En utrolig vækst for Just-Eat.dk

  1. Hej Morten + Just-Eat.dk,

    Tillykke med den store succes og glem nu ikke at sige tak til global warming eller global freezing, der helt sikkert giver kløe efter et pizzabud fremfor våde sokker 🙂

    Vh.

    Steen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *