Effektivitet i marken

tomtomwork_logo2

tomtomwork_logo2

Hvis du som virksomheds ejer eller salgschef / salgsdirektør har kørende sælgere så vil dette indlæg have din interesse.

TOM TOM har udviklet et system som de kaldes TOM TOM WORK. Systemet går i sin enkelthed ud på, at du installerer en GPS sender i firmabilen og samtidig har adgang til et fantastisk webinterface hvor al kørsel registreres.

Det betyder konkret at den enkelte sælger / virksomheden kan:

– Se hvilke kunder sælgeren har beøgt (Hvis adresser uploades i systemet)

– Se gns. besøgstid

– Udregne indtjening pr. besøg ved, at sammenholde data med CRM / økonomi system

– Følge op på om alle kunder er besøgt jvf virksomhedens målsætning

Sælgerne / salgs assistenten kan via nettet sende morgen dagens opgaver til TOM TOM navigationen i bilen hvilket betyder, at sælgeren efter at have tændt sin bil kan se hvilke kunder og leads der skal besøges.

Sælgeren har også mulighed for, at taste status beskeder i systemet og dermed kan salgsdirektøren eller salgs assistenten følge med i dagens program.

Vi benytter dette system i Just-Eat og det kan varmt anbefales, det skaber øget produktivitet og overblik over salgs aktiviteterne.

Næste skridt for Just-Eat er en automatisk integration op imod CRM system således, at besøg hos kunder og leads automatisk registreres i systemet og kan ses af både kundeservice, sælger og ledelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *