Danskerne vil have take-away under VM

wm2010

Når dommeren fløjter kampene igang i Sydafrika, bliver maden i stigende grad bestilt på Internettet. Just-Eat, der er Danmarks største leverandør af take-away, oplever i disse VM-tider en rekordhøj lyst til take-away. Juni i år ligger 20 % over juni sidste år – og den stigning tilskrives VM i fodbold.

Fodbold er forbundet med hygge, kolde øl, nemt og godt mad, og for at skabe den perfekte fodboldaften, bliver internettet i stigende grad anvendt til at bestille maden. Seneste tal fra Just-Eat, der leverer hovedparten af al take-away i Danmark, viser, at danskerne i høj grad har fået øjnene op for den convenience, der er ved at bestille maden på internettet, og at det ikke kun er pizza, der klikkes på. Når en kamp skydes i gang i Sydafrika, stiger efterspørgslen på alle madtyper, og de seneste tal viser, at blandt andet sushi er blevet et hit til fodbold.

VM og take-away passer perfekt sammen

“Det er spændende at følge danskernes indkøbsmønstre i forbindelse med store begivenheder. Vi har tidligere set, hvordan store tv-transmitterede begivenheder påvirker salget positivt, men aldrig har så mange bestilt take-away i juni måned, som vi ser under dette fodbold-VM,” siger Morten Larsen, direktør i Just-Eat.

240 % stigning i salg af sushi ved VM

De mange bestillinger giver et unikt indblik i danskernes mad og indkøbsvaner. Just-Eats data viser eksempelvis, at trenden går mod en større efterspørgsel af de lidt mere eksklusive former for take-away. Tidligere spiste man mest pizza, men specielt sushi er blevet meget populært, og i forhold til sidste år bliver der i disse uger bestilt hele 240 % mere sushi på Just-Eat.

Sortimentet er udvidet, og danskerne vil have det nemt og hurtigt

”Folk vælger den nemme og hurtige løsning, når der er andre ting, de hellere vil end at lave mad, som f.eks. at se VM i fodbold. Samtidig er udvalget på Just-Eat blevet større de seneste år, og det gør, at vi kan tilbyde take-away for alle. Derudover har vi udvidet vores delivery-service, hvilket har bevirket, at endnu flere kan få leveret maden direkte til døren”, udtaler Morten Larsen.

Stadig fuld gang i pizzasalget

Det betyder dog ikke, at pizzabakkerne samler støv. Antallet af pizzaer der er bestilt under VM, er nemlig også steget med ikke mindre end 30 % i forhold til juni sidste år. “Alt i alt har vi oplevet en massiv interesse for take-away under VM, og så gør det jo heller ikke noget, at det danske hold nu også er kommet i gang ved slutrunden,” lyder det fra Morten Larsen.

wm2010

One thought on “Danskerne vil have take-away under VM

  1. Idag kl. 16.00 blev ovenstående nyhed nævnt på P3 (Nyhederne).
    Fantastisk PR – det kan vi godt lide her hos Just-Eat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *