Avis går 100% på nettet

bilde

bilde
Du er jo nok klar over at det er vejen det går på et tidspunkt, men nu skete det for en avis i Seattle. Fra og med i morgen findes avisen kun Online og 145 ud af de 165 ansatte er opsagt.

Bortset fra de mange afskedigelser, som jo ikke er så fantastisk – så er dette vejen tingene går og jeg mener det er fantastisk. At digitalisere aviserne 100% giver mange flere muligheder for, at levere kvalitets stof for meget billigere penge.

Så med andre ord kan vi håbe på, at aviserne fordobler stoffet og kvaliteten samtidig med de driver profitable virksomheder. Lad os få flere rene Online aviser i Danmark.

Læs mere her: Avis går 100% på nettet

3 thoughts on “Avis går 100% på nettet

 1. Claus Theilade

  Hej Morten,
  din pizzza pusher ;0) tillykke med din blog, holder lige et vågnet øje med dig. Når nu en avis går 100% online er det helt sikkert spændede at se hvordan den klare sig og helt sikkert er noget der vækker opsigt. Dog vil jeg dog være bekymret over kvaliteten af læsestof, debat og dybtegående journalistik. Online har tendens til at blive copy/paste og korte resumer, men lad os nu se – folk læser jo stadig bøger og aviser 🙂
  Ses Larsen
  Claus

  • Morten Larsen

   Hej Claus,

   Ja, det skal blive spændende og jeg skal nok poste det herinde hvis jeg kan komme til nogle tal om deres rene Online lancering.

   Vi ses,
   Morten

 2. Avislæsning online er nærmest ikke-eksisterende
  Ja, nu er det så på plads 😉
  /Claus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *