Arlanda lufthavn på vej til Oslo

Sidder her i Arlanda Airport med en cafe latte og venter på mit fly til Oslo. Idag står den på monthly meeting med direktøren i Norge, spændende.

I går var jeg til møde med den svenske direktør Daniel Linder vedr. Udviklingen i Sverige, det ser godt ud.

At drive et Miinto koncept er ikke blot at gå online og præsentere en masse produkter, nej vi er i marken for, at Signe kontrakter med de bedste tøjbutikker og brands.

I Sverige og Norge er der på under 12 måneder skabt en flot udvalg med omkring 9.000 produkter i hvert land – inkl Danmark er vi modeportalen med Europas største udvalg.

Vores norske Miinto lider positivt ment af vokseværk pt, der er snart behov for yderligere et FOTO studie, flere ansatte indenfor marketing, support og salg. Idag bliver mødets agenda primært gennemgang af måneden der gik i form af opfølgning på kpi’er, salgsresultater og marketing aktiviteter.

I aften går turen retur til Danmark igen og torsdag samt fredag står dagene på administrativt arbejde, nominering af årets unge erhvervsleder i Århus og sidst men ikke mindst samtaler med kommende udviklere og projekt leder til Miinto.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *