1. januar 2009: 3 pizzaer i sekundet…

Den 3. januar 2009 udsendte Just-Eat denne pressemeddelelse, vi glæder os til 1. januar 2010

Vanen tro brugte en stor del af danskerne fastfood til at dulme tømmermændene 1. januar.

Ordrerne strømmede ind fra morgenstunden til sent ud på aftenen. Der blev i de travle timer omkring aftensmadstid formidlet 3 bestillinger pr. sekund, hvilket gør 1. januar 2009 til den bedste dag i Just-Eat’s historie.

På hele dagen blev der via Just-Eat.dk formidlet flere end 70.000 måltider til sultne danskere., og ud fra alle disse ordrer, har Just-Eat mulighed for at lave ”alle tiders hitliste” over de mest spiste/solgte typer mad 1. januar

1. Pizza
2. Burger
3. Grillkylling
4. Pommes frites
5. Nachos

Adm. direktør Morten Larsen udtaler: ”Der har været et utroligt godt samarbejde mellem Just-Eat og de 1030 restauratører over hele landet. Set i lyset af den enorme travlhed har restauranterne formået at levere fastfood og andre former for mad til de mange tusinde brugere, som valgte at bestille via Just-Eat den 1. januar 2009.

I dag er vores udvalg af restauranter vokset, så det nu er muligt at bestille mad fra hvert et verdenshjørne. Vores nye udvalg gør det muligt at få lækkert, sundt og varieret mad alle ugens 7 dage – endda også til frokost.

Just-Eat.dk ApS har i Danmark etableret aftale med omkring 1.030 restaurationer i mere end 210 byområder i Danmark og er den absolut største på markedet.

600.000 måltider formidles gennem Just-eat.dk hver måned. Just-Eat har siden opstarten formidlet flere end 15.000.000 måltider, hvilket vidner om, at Just-eat.dk er Danmarks foretrukne sted at bestille mad over internettet.

One thought on “1. januar 2009: 3 pizzaer i sekundet…

  1. Nachos har taget et stort hop af listen – men det smager også rigtig godt….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *